♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 30 September 2013

Home » , , , » Sikit - sikit lama ² membukit

Sikit - sikit lama ² membukit





Ahamdulillah pagi tadi semak ni jerlah cpuv untuk bulan september.. jadilah daripada takda langsungkan... hihihihihi .... dah semuanya tak kredit lagi .. jadi tak dapatlah nak cash out .. harap² menari² begelek.. begoyang lama²lah kat blog ni... 



Paling suka tengok uv sebab uv sabtu ahad makin meningkat ... walaupun saya tak update entry ... hihihihihi ..... tengah pikir macam mana nak menaikkan uv lagi, kalau boleh nak buat enty yang membantu ialah bila orang google cari maklumatkan.. takkanlah nak update entry yang tak membantu orang .. tapi mesra seo .. kesian orang yang mencari maklumatkan... ;p



Bicara Hati : Bulan ni takda rezeki cash out, biarlah dia beranak pinak lagi .. untung² boleh beli tupperware lagi hihihihi (^___^)v








8 ulasan:

eita berkata...

rezeki..rezeki...

nufnang kite pun dah matang cuma malas nak cash out lagi..biar duk bertapa banyak sikit..

eita berkata...

klik ikea untuk tambah duit..hehehhe

mama lieyna berkata...

Bestnyer dpt aktif menulis, boleh fkr buat n3 yg blh mmbntu si pencari mklumat..
Akak skrg kekangan masa, update n3 pun seminggu sekali draft, itu pun cerita psl aktv family n anak2 jer, klulah ada masa lebih, nk jugak update mcm2 info..
Tahniah ye masya.. n teruskan menulis info yg berguna sbg rujukan..

PUANSTOBERI berkata...

wah.. bes nih..byk iklan masyukkk... hikhik

Deqla Manjew berkata...

alhamdulillah... rezeki.. sikit2 lama2 jadi bukit.. toink..! hihi

Mila Ahmad berkata...

wah bestnye trafik banyak.

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah.rezeki tu.uv mencanak naik .tahniah

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sikit2 lama jd bukit..alhamdulillah rezeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...