♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 30 September 2013

Home » , , , , » Buntu

Buntu






Ni bukan monday blues yer.. ni cuma tak tahulah kenapa hari ni .. situasi dia semacam .. aura hormon tak stabil agaknya ... tetiba rasa macam kosong .. buntu ... macam tu, tengah buat kerja tetiba .. teringat semalam ... tengah engok buku tetiba terbayang nak masak apa petang ni.

Pepagi datang opis, ishhlaa.. korang bayangkan baru masuk tak duduk lagi .. tak sampai tempat duduk lagi tetiba bos tanya itu ini .. begitu begini haihhh .... terus pening sampai petang ni tau ... dan eloklah sistem pun buat hal .. jadi tak payahlah nak kusyukk sangat buat kerja.

Kemudian bukak email, blog ... buntu tetiba kosong nak mengarang idea hilang .. padahal banyak jer aktiviti hujung minggu .. nak post kat instagram pulak asyik lah tak boleh ntah kenapa ntah .... lagi pening kepala dibuatnya kikikikiki ..... kat blog pulak nak upload gambar amik daripada upload google pun tak boleh huhuhuhuhu .. buntu .. saya buntu .... gambar akhir ada dalam tu hari jumaat malam sabtu jer... yang lain² google tak boleh baca kot lagi .. tak pun tak pindah lagi... ermmmm ....


Sudahnya layanlah entry tuan tanah tengah buntu ni yer ..... Rasa macam nak balik awal hari ni, kalau bleh sekarang ... seyes tak boleh ngadap kerja ... awan nano dah ni.












 





5 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

dlm duk buntu pun, dah dapat satu entry :-)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Blurrrr ehe ;)

nurbijen berkata...

adik beradik monday blues la tu... hhihihi

eita berkata...

samalah kite hr ni malas sangat nak bergerak nak buat keje....rasa macam nak balik tido je...

PUANSTOBERI berkata...

mmg kekadang ada hari yg kita jadi buntu n blur.. hahahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...