♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 24 September 2013

Home » , , , , , , » My First FreezerMate Set

My First FreezerMate Set





Koleksi pertama, rezeki dan hasil daripada nuffnang .. iyer cek nuffnang yang pertama.. inilah hasilnya wiwiwiwiwiwiw .. suka²... yang sebenarnya dah jari gatal cash out baru terpikir ala.. nak beli apa ni.... ;p

Dulu masa rezeki dengan exabytes saya belikan tikar buluh dengan karpet panjang ... kali ni cek pertama nuffnang saya beli bekas tupperware .. bekas untuk letak makanan kat peti sejuk ... saja beli buat kenangan² hasil daripada berblog. Rezeki dengan exabytes pun tak panjang .. dapat sekali jer.. lepas tu nak sambung uv tak membantu.. mana tak nya masa raya tu memang jatuh terukk kosalah haihh sapa nak baca blog masa beraya .. kan kikikiki .. tapi alhamdulillah rezeki dengan nuffnang masih ada.. dan semalam pun tengok dapat cpuv baru yeahhhhhhhh ..... (^___^) mari kita mengumpul duit.

Sorry gambar pecah sikit amik kat tab, bila download jadi macam blurr pulak .. tak tahu kenapa huhuhuhuhu .... maaf yer ... kamera adik ipar guna, jadi saya guna tab jerlah amik gambar.. tak kuasalah nak amik gambar pakai kamera hubby yang besar tu ... kata blogger tegar, gambar blurr pun jadilahkan... 

Kalau tak silap bekas ni sekarang ada yang besar².. yang saya beli ni set yang kecik² jer.. ini pun RM 56.00 termasuk harga pos ... selalunya beli barang tupperware ni kat Little NS Shoppe .. sebab tokeyy dia saya dah kenal.. tak pun saya beli kat opis sahaja... kawan² opis pun ramai jugak ahli.

Selalunya kalau saya berkenan dengan barangan tupperware ni .. saya kumpul siap² duit dalam sampul .. dah cukup baru beli.. tak mampu nak beli setiap bulan.. pada saya.. biar lambat .. janji ada.. lagi harga murah .. cepat²lah saya beli kikikiki ...;p


Bicara Hati : Sikit² membeli .. lama² penuh sekabinet tanpa sedar gegegege ...;p tengah kumpul duit nak beli set besen² yang ada senduk tu wiwiwiwiw ... tunggu duit cukup (^__^)v


11 ulasan:

lia berkata...

tipuware byk la kami he3...

IntaNBerliaN berkata...

tingat mak saya.. dia pun peminat tupperware masa kami duk trg dulu... sampai ada 2 kabinet penuh dgn tupperware

Kakzakie berkata...

Tupperware!!
Cantik dan praktikal guna tupperware sebab kedap udara dia tak macam bekas biasa. Kakak pun suka..

Kumpul lagi nuffnang:)

izan mama mia berkata...

tak sabar nk tekan cash out kat nuffnang hjg bulan nie...nak beli apa eks....hahahaa.. cantik bekas tuu

Nafira usof berkata...

waaahhh..lumayan jugak hasil blogging yer... kalo zura hasil blogging selalu gi bercuti.. tapi kena topup jugak.. hehehe

PUANSTOBERI berkata...

sila amik gmbr before and after kat dlm freezer then masuk contest dia. email gmbr kat tupperware. akak tak bleh nak masuk sbb freezermate akak kaler pink. huhu. bukan yg baru ni. dia boleh masuk kalo beli yg set kaler baru ni je.

Ibu Lala berkata...

Dah lama x beli tpware ni. Dah x de tempat nak menyimpan.

ZalinZalina berkata...

Nampak gak hasil berbelog kan awak.. kak ina baru nak mengumpul..he he..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

alhamdulillah nampak juga hasil dr berbelog kan

Deqla Manjew berkata...

wah bestlah.. duit nuffnang buat beli tupperware.. mmg untung beli jenama tupperware ni.. tahan lama., kalo rosak pun boleh tukar kan..

Nad MamaZN berkata...

Wah bestnya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...