♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 23 Februari 2012

Home » » Al-fatihah Buat Arwah Adik Faris

Al-fatihah Buat Arwah Adik Faris

Assalamualaikum Semua....

Mood saya daripada pagi tadi sedih jer.. lagi² baca kisah adik faris ni.. rasanya semua blogger yang tahu kisah ni pun macam tu jugak...

Secara peribadinya memang tak mengenali keluarga beliau, tetapi sebagai seorang ibu.. entry² bersama mazidulakmal yang berkisar mengenai Faris memang akan menyentuh hati saya....

Moga keluarga meraka tabah menghadapi ujian ini.... dan adik faris tenang disana kerana Allah s.w.t lebih menyayanginya.... segala yang berlaku pasti ada hikmahnya.. alhamdulillah juga kerana perkhabaran gembira diterima ibu faris kini sedang mengandung 2 bulan....

Al- Fatihah Buat Arwah Adik Faris Nur Daniel Bin Shamrulismawi

14 ulasan:

::NureeN:: berkata...

Al-fatihah..
nureen pon baru ja baca critanya diblog mazidul td

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Al Fatihah buat adik faris

btol tu yana, eija pun rasanya hari asik dok baca kisah adik faris di blog mazidul dr pagi td smpai n3 terkini ttg jenazah adik faris yg telah selamat dikafankan...:'(

sedey sgt, lebih2 lg menatap wajah adik faris yg mengalirkan airmata , kita tgk terus turut sama menitis kan airmata :'(

Syurga sudah pasti buat arwah adik faris

saffiya_aleesya @ echa berkata...

buat kedua ibu bapa arwah Faris, Sham dan Zuraine moga mereka tabah dan redha menghadapi ujian ini..dan Al-Fatihah buat arwah Faris..amin

Puan Kutu berkata...

Al-fatihah.syurga tempat adik fariz..

Tihara berkata...

Al Fatihah...

QasehnyaRania berkata...

al-fatihah ...

LYAfrina berkata...

al fatihah untuk adik faris..
sesungguhnya..allah swt lbh myayanginya.. dan..semestinya tmpatnya di syurga..amin

mala berkata...

al-fatihah

IntaNBerliaN berkata...

Alhamdulillah.. mngandung dah ibu faris yer.. Itu maknanya Allah tetap sayangkan family arwah.. DIA 'hilang' 1.. n DIA gantikan lagi satu utk family Faris.. Betapa Tuhan tu sungguhnya memahami n pemurah...

Al-fatihah untuk arwah... Syurga dah menantinya di 'sana'

amiey lee berkata...

betulkan.... memang sebak sgt....

fieda berkata...

SEDIH KAN..SEBAK TGK GAMBAR DIA KT ATAS TU..TAK PER LA DIA PERGI DGN TENANG DARI DIA TERSEKSA MENANGGUNG KESAKITAN..AL FATIHAH..

Nida berkata...

Al-Fatihah..

syurga miliknya..

ikatankasihku berkata...

Syurga tempat dia..AL - Fatihah.

Mama Ema berkata...

sedihkan..Al-Fatihah...ema pun baru tahu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...