♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 27 Februari 2012

Home » » Happy Birthday Kawan² Alam Maya

Happy Birthday Kawan² Alam Maya

Assalamualaikum... Semua....

Salam pagi isnin semua.... dikesempatan ini saya ingin mengucapakan Selamat Hari Lahir buat IntaNBerliaN a.k.a ina yang ke-29 tahun pada 25 Februari 2012 dan BIARKAN BLOG INI BERBICARA a.k.a echa yang ke-27 tahun pada 27 Februari 2012.

Semoga kawan² alam maya saya ini dipanjangkan umur, dimurahkan rezki dan mencapai impian serta harapannya ditahun 2012 dengan cemerlang, gemilang, terbilang. Mengenali kalian semua walaupun hanya dialam maya.. amat²lah dihargai.. moga perkenalan ini akan disusuli pertemuan yang indah suatu hari nanti jika ada kesempatan... (^__^)v

Takde hadiah istimewa yang boleh disampaikan... sekadar tatapan buat kalian.. lap air liur bebanyak tau.. kalau dekat bolehlah saya belanja...

Hanya muffin simple.. mengantikan kek, kene diet okk.. jangan makan kek banyak².. cukuplah tu kan 3 ketul sorang satu.. ina satu.. echa satu.. dan saya satu... (^__^)v

 Seloyang pizza... saya buat sendiri tau... 

Pencuci mulut mestilah ais krim terbaikkk dengan hiasan yang pastinya mengiurkan ok...

So sweet 
manis dan pahit dalam kehidupan ini... serta asam garam dalam kehidupan yang telah berlaku adalah mematangkan kita... jangan sesekali mudah cair seperti coklat bile di suhu bukan sejuk ok...

Pesana buat kalian semua daripada saya : Semalam adalah sejarah.. hari ini tetap hari ini yang akan berlaku.. dan apa jua yang akan berlaku akan datang adalah ketentuan.. percayalah pada Allah s.w.t. kerana tiada siapa pun yang mampu menolaknya.... peluk kuat² semua dari jauh.. hanya ciuman terbang dapat dikirimkan... ;p


9 ulasan:

Kakzakie berkata...

Pizza kakak belum pernah buat sendiri Masya. Nampak terliur pulak... Anak kakak 2-3 hari nie sibuk nak makan pizza asyik terbatal dek kerana dah masak nasi di rumah...

cheqna berkata...

tutti frutti punya eskrem erk???
belum berkesempatan lagi makan
salam singgah =)

Nyue berkata...

kalu dpt mkn betol2 nie...mak aihhh...sedap gilerr taw..huhu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

terima kasih banyak2 yer kak sudi buat entri pasal birthday saya n kak ina..terima kasih banyak2 yer kak..moga hbgn persahabatan ni akan berkekalan..;-)

AdaM Hawa berkata...

tutti fruiti yang tak menahan.. ;)

IntaNBerliaN berkata...

Thanks yana.. ;-)

pizza n ais krim tu mmg sy terliur sgttttttttttttttttttt!!!!!! lbh2 lg aiskrim... adoiii...

ohya, yana.. yg dkt pizza yg warna itam bulat2 tu apa ek?.. dulu sy nak beli tp xtau rupa asal dia camne.. biasa mkn yg dah siap ats pizza hut tu je..hehee

Masya berkata...

kak zakie: nnt ade kelapangan msklah sendiri berbaloi².. klu buat sendri...

cheqna: hihihihi.. tutti friutti dah semestinya....

nyue: mmg btl pun.. klu dapat betul² jamu selera lagi best.. tp ni jamu mata jerlah....

echa: sama².. moga macam tulah hendaknya kan.. kan.. sbb echa antara adk² kat blog ni yg sudi kenal dgn akak.. dan dtg singgah tglkan komen... lagu² kat blog echa pun best selalu lain dr yg lain.. jiwang kelautt jer tau....

kak nani: yuppps... tahan yer.. air liur tu hihihihi...

ina: hihihi.. sma² moga perkenalan ini akan berpanjangan dan dapat bersua muka pulak...

yg hitam tu.. buah zaitun jeruk.. beli dalam botol yer.. nnt sy cuba snap gambar klu ade lagi... rasa mcm dah habis huhuhuhu....

fieda berkata...

seronok kan dapat kawan wlpn hanya di alam maya...wlpn kita semua tak pernah bersua tetapi harapan kak fieda moga2 kita semua kekal berkawan di alam maya ni...

Puan Kutu berkata...

wow sedap2 semua buat santapan mata saya..untung echa n ina dpt special entry..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...