♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 27 Februari 2012

Home » , » Kek ohh tidakkk... hilang dietku...

Kek ohh tidakkk... hilang dietku...

Assalamualaikummm Semua....

Kek aiskrim daripada secret receipi buat boss...

Selamat petang semua.. dah minum petang ker?? nampaknya petang ni tak payahlah saya nak beli goreng pisang atau kopok lekor.. sebab opis buat jamuan untuk bos tengah hari tadi.... soo suprise bukan kek jer pakej sekali makan tengah hari....

Hahahahaha... suprise untuk boss.. tapi saya pun menyibuk jugak nak join kan.. bukan join jer.. nak potong kek sesama... opss.. gambar tak boleh dipamerkan atas sebab² tertentu (perasaan jerkan...) gambar tak cantiklah tak bersedia.. malas nak upload.... upload gambar kek jerlah.. kek pun sedappp... kek daripada secret receipi mestilah sedapkan.. kan...

nyum² habis sudah saya makan..... hilang diet tau.. manelah tak kembang badankan.. huhuhuhuhuhu

Selamat hari lahir boss semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki.. jangan pening² layan kerenah kami ni yer... semoga boss lama sikit kat sini...


18 ulasan:

mala berkata...

sedapnya kek SR ... tambah2 dpt mkn free, lagi sedap hehehe

IntaNBerliaN berkata...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaa tayang kek pulak dahhhhhhhhhhhhhhh!!! ni yg buat makin nk meleh air liur ni..hehehehheeheee

saffiya_aleesya @ echa berkata...

wahh boss pun sama sambut birthday kan..dah nampak kek tu lupakan jela niat nak berdiet tu kak!!!

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam masya..Xper la diet lari arini..sekali sekali :D
kang tgk org jer makan...mana tahan.hikhik

ikatankasihku berkata...

bos nyer bezday eh..tkpe bos ok je tu, migrain je tu..hehehehe

QasehnyaRania berkata...

makan kek yer..bak la mai sikit ..hehehe
makan sikit cukup la sekadar merasa kan ...hehehe

QasehnyaRania berkata...

makan kek yer..bak la mai sikit ..hehehe
makan sikit cukup la sekadar merasa kan ...hehehe

fieda berkata...

kek SR rugi lah kalau tolak kan...hbis diet awak ye...hihihi

anisalya berkata...

sangat suka kek... yummeh...

Tihara berkata...

tak yah laa diet2..haha
sedap weyh kek tu...yumm 2 :)

Salina@IbuAqil berkata...

perghhhhh!!
mabeles..
pos sini skit.. ;)

lieynanilaz berkata...

sekali sekala boleh tapi jangan selalu...

Puan Kutu berkata...

sedapnya kek..tak sabar pulak rasanya nak beli kek utk besday aiman next month.hehe..

eita berkata...

sekali sekala terlepas diet..bukan selalu pun....kihkihkih

LYAfrina berkata...

wah... ni pon kek febret saya.. kalo mkn ssh nk bhentikan..huhu..camner la nk diet kan..

btw..happy birth buat bos :-)

mama sara nur berkata...

assalam
memang kena lupakan dulu diet kalu ada kek sr ni he he sb rugi tak ngap sepotong dua hihii

Masya berkata...

terima kasih semua.... makan kek free.. lupakan jer diet btl x?? hihihihihi.....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

choc indulgence SR ni mmg sedap..
favourite kami jugak..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...