♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 21 Februari 2012

Home » , » Gara² OMBAK RiNDU

Gara² OMBAK RiNDU

Assalamualaikum Semua...

3 Novel sekaligus TERBAIKKKK....... (^__^)v

Percaya tak.. jangan tak percaya.. gara² penangan OMBAK RiNDU... saya pinjam semua novel² ni daripada kawan saya tau...

Orang lain dah lama habis baca.. saya baru nak baca ketiga²nya sekaligus tamak betul... yang Ombak Rindu tu memang dah pernah baca dulu.. masa zaman saya sekolah dah lama sangat tak hinggatlah bile...

Baru² ni saja nak baca lagi..  iyerlah takkan tibe² nak baca terus sambungannya Cinta Tiada Akhirnya kan.. mestilah baca dari awal untuk flash back jer pun.. bukan baca bersungguh² dari mula... nak tengok filem.. sampai ke.. laaaa... saya tak tengok lagi.. orang lain dah tengok berulang² kali hihihihi... yang kelakarnya baca novel ni baru² ni siap terbayang²kan muka Aaron Aziz dengan Maya Karin Hihihihi.....

Saja minat baca novel ni muncul balik bile amir dah besar.. sebab sambil layan amir menulis.. ibu pun bacalah novel, bile amir tanya ibu baca apa.. ibu jawab ibu baca buku nak padai hahahaha... bohong sunat sikit.. kalau tak... amir takmoo menulis asyik nak main jer... ;p

Akhir sekali saya baca Rindu Cintaku dalam rindu cintaku ni kira kesinambungan daripada keseluruhannya.. si Izzah hilang ingatan.. dan rupanya dia ade kembar bernama Suri... Hahahaha.. memang besttt... macam kelakar pulak.. tak sangka dia ade kembar... agak² dia orang nak sambung tak cerita kat Filem jadi Ombak Rindu 2.


Jangan tak tau.. dah ade sambungan jugak tau... lepas Rindu Cintaku... huhuhuhu... saya tak pasti tajuknya.. tapi pernah nampak fara fauzana publish kat ruangan Hotfm (^__^)v apa lagi jomlah terjahkan.. kan...

14 ulasan:

mamyharraz berkata...

sy pun penggemar novel..tp sejak dah berkawin nih payah dpt ruang utk membaca dgn aman =P hehe apapun feel baca novel ni mmg lain~

salam kenal dari mamyharraz :)

PUANSTOBERI berkata...

kebanyakkan author ni buat novel ada sambung2. tp kalo kita tak baca yg lain pun bleh je baca kan. Bes. Kekda pun sker Fauziah Ashari. Blum wat review lagi novel dia :)

fieda berkata...

adohai....masya larat ye nak habiskan ketiga2 novel tu...kak fieda kan novel gemersik kalbu tu tak khatam2 lagi..ntah bile la nk habis..asal nak baca jer byk sgt gangguannya..

CtAyue berkata...

wah bestnye layan novel.

Yana Libra berkata...

dah lama sangat baca, dah tak ingat dah camne citer die..hehe..ingat yg buku first tu je :p

Masya berkata...

mamyharraz: salam perkenalan juga...

kekda:nanti buat tau.. sy mmg minat dia.. norhayati ibrahim dan anis ayuni... (^__^)v

kak fieda: hahah.. ini pun dekat 3 bulan sy habiskan .. jgn x percaya... novel yg baru beli tu tu pun baru selak beberapa helai jer hihihihihi...

ctayue:best²

yana libra:yg pertam tu pun dah lama baca.. tu baca lagi.. nak ingat blk hihihihi..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

wahhh best ar..sekali layan 3 novel sekaligus tu..best baca novel ni..bil adah mula memang payah nak berhenti..dok mngadap novel jela keje nya..saya dlm sebulan mmg kena beli novel..

anisalya berkata...

dah lama tak bc novel, dah lama tak tgk movie. dah lama jgk tak tulis cerpen. huhuhu...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

ohhh ada sambungannya ye..
harus nak beli & baca juga..

wah bagusnya yana khatam ketiga2nya sekali..:)

shay berkata...

novel ombak rindu memnag best... novel paling sedih pernah kita baca...

Tihara berkata...

banyak betui sambungannya yea...akk tk tgk pn lg cerita ni..novelnya pn tk penah baca :)

eita berkata...

tak tahu plok selama ni ada sambungan lagi untuk novel ni....ni kena gi cari ni....

IntaNBerliaN berkata...

sy mmg mengalah angkat tgn 2 belah la kalu bab2 baca novel ni.. mmg xlepas punya.. 2 3 muka surat terus tidur.. hihi

Puan Kutu berkata...

dh lama tak baca novel.zaman muda2 dulu ada gak baca ombak rindu nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...