♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 22 Februari 2012

Home » , » Jalam Jem Yang Melampau².....

Jalam Jem Yang Melampau².....

Assalamualaikum Semua....

Untuk kesekian kalinya dalam bulan ni saya sampai lewat melampau² lagi huhuhu.. gara² jalan jem, ampunkan saya jerlah yer bos.. bukan saya yang keluar lambat dari rumah.. keluar rumah sama jer dengan hubby pukul 6.45pagi.. tapi pagi tadi sampai opis 7.55pagi haru betullah dekat satu jam dalam kete.... nasib baiklah auto.. kalau manual mau saya meraung kaki kejang.

Tak boleh nak kata apa.. semua orang naik kereta lepas hantar anak² masing² nak pergi kerja.. jalan pun jem di waktu kemuncak.. sudahnya redhoo jerlah... tadah telinga... akhir bulan ni.. kalau rekod x bagus...

Saya bukan takmoo masuk lambat boss, kalau saya masuk lambat balik lagi lambat mau sampai rumah pukul 7.00malam.. alamatnya dapur tak berasaplah.. asyik makan kat luar.. pengasuh pun mesti muka mashem nanti (walaupun x pernah lagi buat muka mashem) hihihihihihi.... jauh sekali nak mintak bayaran tambahan.. kire oklah tu kan pengasuh anak saya... nak harapkan hubby ambil awal.. hubby pun nak kene buat keje rumah dulu.. mane nak buat keje sekolah dia lagi.. lagi kesian kan kan.....

Gambar ihsan google jer... dalam jalan jem manelah nak sempat ambil gambarkan.. kang tercium bontot kete orang lain kan haru...

15 ulasan:

Ucu Faridah berkata...

betul tu..ucu pn tadi jem jugak kt federal highway....dah la memang sokmo dtg lambat...nasibbaik bos kt kuching tpi dlm jem2 tu dia call pulak dah...

Aine Ainun berkata...

Luahan perasaan jugak ni...eheee

sabar je la...
Sempat minum pg dalam kete kan kalo jammed camtu...

Hu, sy x suka jammed

saffiya_aleesya @ echa berkata...

kalau jalan dah jammed memang tak boleh buat apa laa..dok keras jela dalam keta huhuhu

ainnoraini berkata...

mmg bosankan kalau jalam jam nii...
dengar radio jer laa..

IntaNBerliaN berkata...

kalau jln jammed mmg tensen kan.. nasb kene jem tu time pg.. kalu tghari.. mau mngamuk sbb pans sekali..hihi

Kakzakie berkata...

Kakak kalau pergi kerja jem tak sakitlah sangat tapi jangan balik rasanya memang nak menangis...

ieda berkata...

KL x leh lari dari jem dikk
serik rasanya huhuhu

ikatankasihku berkata...

letih ngadap jem hari2 ek..huhuhu

Tihara berkata...

teringat zaman dulu time nk balik kg dari KL..mcm ni la, lemas..skrg bye2 jam :)

LYAfrina berkata...

kalo nk tau... hari2 lya pon kna melalui trfic jem y melampau... smpai kan.. nk elak tu..mmg awal2 pagi dh keluar.. 1 jam sebelum ofis hour dh menapak kat ofis.. huhu..bayangkan..semenya gara2 nk elak kesesakan..

eita berkata...

hari tu masa gi kl pernah tersekat dalam jam...
tensen nya....
tu baru sekejap ita duk situ..
kalau hari2 mau meroyan...

Zie berkata...

singgah sini yer...

emm alhamdulillah zie tak pernah kena jem watu gi kerja...

Lady Milo berkata...

tu la... kalau kat PJ , jam melampau betul.. saman pun senang kena, parking susah dapat, adoyai.

anisalya berkata...

adat bekerja. redha je lah kalau seseklai msk lambat.

Puan Kutu berkata...

oklah takde punch card,klu tak tak ada istilah jam ke apa..mesti on time!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...