♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 21 September 2012

Home » , , , » Bayangkan jerlah macam kat jepun - Samurai beef burger

Bayangkan jerlah macam kat jepun - Samurai beef burger

   
Petang² gini mulelah mata ni kuyu.. sungguh pun rehat tadi dah tidur hihihihhi.... sebab tak boleh nak mengudapp ape²kan.. tu yang kuyu.. mulelah mata ni dokk terbayang yang bukan² nak dimakan....

Dengar kabarnya Mc D ade keluarkan burger baru .. wahh macam sedapp jer.. terujalah pulak, lagi² kentang tu perisa kari yer... (saya memang peminat mc d) tapi amir dengan ayah lagi suke KFC huhuhuhuhu ..;p

 Samurai beef burger
ade sape² dah cuba x??? sedap x???? .......
Burger mc d belum pernah mengecawakan .. semua pun sedapp hihihihi ...
tak sabar nak rasa... bile eh?? minggu depan jerlah kot.. hujung ninggu ni ayah bz ade sekolah ganti, ade jemputan kawin bagai takkan nak makan gini .. nanti tak boleh nak menikmai bersungguh macam kat jepun (^_____^)v

Corn flakes coklat dan strawberry gini .. memang sukelah.. lagi² tengah panas kan.. makan desert gini mau tak toleh kanan kiri ....
 
Bicara Hati : 
Tibe² teringatkan kawan lama saya shera, kawan daripada sekolah menengah lame tak jumpe ... kali terakhir masa adik saya kawin... maklumlah sekarang shera dok kat jepun nunnn ikut suaminya bekerja. Shera pinjam gambar korang sekeluarga letak kat sini.... cepatnya masa berlalu ko kawin dulu kite mengandung.. sekarang anak ko dah dua orang dah....



15 ulasan:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

x try lg samurai beef burger ni, minggu depan hari gaji boleh la try..:)

ieedaz @ mama_isha berkata...

petang2 gini tgk pic makan mmg lapo balik rasenye heehee..

Nieyl berkata...

ish..mcm tahu2 je la...nieyl mlm nie baru rasa tekak nie nak makan MCD..hehe~

nur anis berkata...

saya tengok burger tu, teringin betul nak try...

IntaNBerliaN berkata...

adehhh.. dahla sy tgh lapo ni... nampak plak beger... dan2 terus telan air liur...

Mrs Lurve berkata...

cornflakes coklat tue memg seyes mengujakan!

fiza berkata...

Baru tahu pasal burger baru nih.

Nazayiena berkata...

Jom menikmati samurai beef burger,x dpt pegi Jepun bygkan je burgernya,hehehe....

C'Jai berkata...

Huhu.....kecur..kecur air liur...

Kucing Nakal berkata...

dah rasa!! hehe.. but McD kt tmpat saya trsalah bagi... mintak yg single 2.. tp dia bagi 1 single and 1 double.. so sbab dh kt rumah baru perasan.. nk pg McD semula mcm leceh je.. sebagai pelanggan yg brtangungjawab... saya cll McD and tnya dia nk kna pulang balik ke ape? dia ckp klu saya still nk single.. dia akn hantar delivery utk tukar or klu saya nk ambik je yg double tu saya boleh ambik xpayah tukar.. sape xnk kn? ambik jela.. lg pn dh bukak bungkusan tu.. klu pulang balik pn, mana boleh bagi customer lain makan.. msti diorg buang je.. tu kan dh membazir... Love McDonald.. hehehe

AdaM Hawa berkata...

bile nak try?? hehehe

Puan Kutu berkata...

wow gaji nie terus sy pegi mekdi ni.haha

Suliana berkata...

bg sy rasa lembu tu kuat sgt.. kwn sy mkn xhbs... sy habis je. hihi. tp xbeli lg kot..

eita berkata...

menarik jugak ni

fieda berkata...

pagi ni dh la belum bekpes..tgk gambor apalagi...jom makan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...