♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 7 September 2012

Home » , , , » Juadah hari raya / juadah rumah terbuka

Juadah hari raya / juadah rumah terbuka

 
 
Sane sini gambar open house kat blog .. sane sini tayang menu ... sane sini ade open house kat pejabat .. nak join jugakk tayang gambar kami makan² semalam.. ni baru jamuan kecil²an yang join tadarus belum lagi besar²an .. yang besar²an insyaallah hari selasa.... saya tetamu jer.. kuasa nak join jadi ahli jawatan kuasa hihihihihihi .. nanti tak dapat nak makan sakan ... ;p
 Menu biaser ketupat, lemang, rendang, lodeh 
pilih² jerlah nak makan yang mane ... tak payah nak diet² hihihihihihi ....

 Ni bahagian kuih² tapi ade nasi goreng pulak terselit kat situ hihihihihi ....
paling suke 'butter cake' sedap² mubleshhhhhh ......
saya buat agar² oreo cincai jer.. bukan oreo pun streoo hihihihihi ... biskut amir yang tak habis² dimakan saya buat agar²....

Kami² yang join.. dah dowmload baru perasan patut amik gambar yang ade bena tulisan selamat hari raya .. huhuhuhuhu... ni jerlah gambar yang ade pun .. lepas tu dah makan takde maknanya nak pegang kamera hihihihihi ..... (nape dalam gambar ni yang mengandung tak rupe mengandung perut.. yang tak mengandung dah same perut macam yang mengandung haruuu betullahhh..... tutup sikit perut tu)
 
 
Bicara Hati : Malam ni kawan² masa sekolah nak datang rumah, buntuuu memikirkan menu nak masak huhuhuhuhu ..... tolong²... tolong ... ade yang sudi tak nak masakkan.

15 ulasan:

Gumiho Princess berkata...

sdap2 r mnu 2....

Saya Disini berkata...

sedpnye

fiza berkata...

Minggu ni minggu semua org menternak lemak...hehehe...

ieda berkata...

wahh meriah dengan menu2 yg lazat
memang saat2 majlis jamuan raya macam nie dinanti2kan setiap tahun kan ;)

Tihara berkata...

comel2 kawan masya mcm masya jugak :)

C'Jai berkata...

akak je yang tak buat lg jamuan raya kat tempat kerja...kalau ada sok nanti la...nk tayang jugak..hehe.. <--- seloroh...

eita berkata...

kalau menu macam ni sah2 diet tolok tepi

suhaina laui. berkata...

suka ajak kwn2 dtg mkn umah kan....

Joanna Yunus berkata...

samalah kat sini open house sana sini... ada juga yang tak dapat dikunjungi sebab kesuntukan masa hehehehe

Mummy Akmar berkata...

Salam Kenal Masya..

Seronok baca cerita awak, nak follow lah blog ini.. Lagi-lagi menu open house ni.. Terasa lapar pulak dekat pejabat ni.

By the way, nanti singgah lah blog Mummy and follow back yea..

Take care dear sis!

QasehnyaRania berkata...

tunggu mlm ni ciksu p..tp p mkn je la, boleh..hehhe

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/rumah-baru-tempat-baru-suasana-baru.html

Puan Kutu berkata...

kehkeh sana sini makanan ye.sy pun diet kelaut asik mkn jer..

klu buntu msk, order jer kat kedai,beli bungkus masuk pinggan ckp le awk masak.haha

ch@ berkata...

itu tandanya, yg x mengandung pun tumpang bahagia, ambil aura. tehehehe, kita tak ada pun acara mkn2 mcm ni. 2 org je Melayu then masing2 buat hal sendiri. esok lusa, mmg tggu abi bawa je la.

IntaNBerliaN berkata...

menu ni pun dah menarik dah ni.. :-)

♥ ROS ♥ berkata...

Fuh meleleh.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...