♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 21 September 2012

Home » , , , » Suke minum hot coklat cadbury

Suke minum hot coklat cadbury

 
Hot chocolate cadbury
rm 12.++ sebotol

Ape jua yang berunsurkan coklat memanglah menjadi kegemaran tekak ni .. tak kiralah air, aiskrim, atau semua² coklat yang boleh buat kudapan ..... lagi² kalau lapar tak sempat nak makan nasi.. ade coklat kat laci opis memang makan coklat dulu .. rasa macam ade tenaga jer lepas tu.....

Korang pernah minum tak air hot chocolate cadbury ni... dia tulis 3 in 1, kalau ikut aturan yang dia bagi memanglah tak payah tambah susu atau gula sebab dah 3 in 1 tapi kalau saya bancuh kat rumah selalu amik sesudu besar untuk satu mug dan haruslah tambah susu ... sebab saya nak manis ikut citarasa saya (^____^)v dan hasilnya memang saya dengan amir akan berebutlah minum satu mug tu .. sebab amir pun suke ... ayah?? ayahhh boooooo layan lagi suke teh o

Lagi satu kalau buat ais blanded pun sedapp tau .. lagi jimat buat kat rumah, pakai ais batu kiub buat sendiri hancurkan sikit² letak air agak².. kemudian bland.. halisnya sangat² superbbb okk.... sambil minum boleh tengok tv.. tak payahlah nak keluar rumah baru beli.


Bicara Hati : Mane pulak lah hilangnya gambar² ais blanded dan air hot chocolate yang saya buat sendiri kat rumah .. huhuhuhu .. sorry tak dapat nak kongsikan gambar tu ... kalau tak mau meleleh air liur ... ;p





11 ulasan:

nur anis berkata...

ni dulu jadi feberet saya time dok hostel..tapi lama pulak tak beli...

lia berkata...

Mujur iceblanded pic xde he3 kot x meleleh ayaq liur he3

eita berkata...

ita plok jenis yg kurang minum air manis...

hari2 air suam je masuk dalam tekak..

♥ ROS ♥ berkata...

Wah dh jd ketagih la ni.. Jg naik berat sudah.. Ekekek... Sib baik xde gmbr, klu x, xpasal wat ros terliur nnt..hahhah

fieda berkata...

lorr..kak fieda pun mmg feveret gak air coklat ni...mmg anak2 pun suka.

duniafana berkata...

ade eh? berapa satu kak?

Tihara berkata...

thn lepas akak ada beli..sedap kan..pastu terbaca pasal info bahaya minum 3 in1..pastu now pk2 semula..seme bahaya takleh makan baik minum air perigi je..hihi..nanti nk beli semula la..tp sekarang ske teh liptin vanila tu..sedap wangi je dari boh..tetibe jer :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

x pernah lg try,
Zaquan suka 3 in 1 milo jerk..
tp k.eija suka jerk minum hot choc..

IntaNBerliaN berkata...

sedap air ni... saya pun sk.. dia mcm lemak2 sikit.. :-)

Mrs Lurve berkata...

suka jgk minum, tp bukan brand cadbury punya...

Puan Kutu berkata...

sy nie jarang minum air manis..jadi coklat cadbury nie pun tak pernah beli.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...