♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 28 September 2012

Home » , , » Rasa burger samurai

Rasa burger samurai

 
Sape dah cuba burger samurai??? sila senyummm kalau puashati lepas makan.. hihihi.. sayalah tu.... tapi tak berapa pedaslah burger ni.. memang kene curah sos cili lebih.. 
Sebab rasa burger samurai ni ala² satay.. hahahaha.. confius jap... mungkin itulah agaknya citarasa orang jepun kot. (Maklumlah tak pernah jejak jepun atau makan makanan jepun)... tak berani taip lebih² kang keluar pulak pedang samurai ...

Tapi pada saya sangat² puashati sedappp.. nak lagi.. ade orang dah rasa tak sedap ker??? ngee~~~ okkkk citarasa masing².. tekak saya ni semua burger Mc D memang okk .. ayam goreng dia pun mableshhhh kalau yang pedas memang edas betul... kecuali burger ikan dia tak masuk sangat kat tekak ni....;p

 Inilah rupenya....
dagingnya nipis dan lebar.. nampak x lebih besar daripada roti hihihihi ....
sayur memang tak banyak diletakkan.... 

 Air dia pun okkk..... gas tak kuat sangat sedang².. sedapp ditekak.. tapi tak bolehlah amalkan... air bergas ni...

 Hahahahaha.. banyakkan....
beli drive thru jer dengan kawan² opis ...
nape x delivery?? saje.... beli drive thru jalan² sikit naik kereta....

Ini tuan tanah yang punyer.. jangan sesape nak kacau yer...
Gambar tuan tanah makan??? oehhh tak payah tunjukklah.... dah tembam macam roti burger tu..;p


Bicara Hati : Hubby jangan jelessss. saya dah rasa dah.... (^____^)v sedapp nak lagi.. hujung minggu ni pergi lagi yer kita makan same² nak?? tapi... esok ayah ade kelas, ahad ade jemputan huhuhuhu...




23 ulasan:

Nazayiena berkata...

Masya mkn dah x toleh kiri kanan lg tu.....

ieedaz @ mama_isha berkata...

betul..sy pun dah try hr tu..rase manis ala2 kuah satay..hehe

Joanna Yunus berkata...

wah ini kena cuba ni

Mrs Lurve berkata...

sos tue rasa dia mcm mana? masam2 manis kah? atau mcm prosperity buger tue

QasehnyaRania berkata...

mkn sorng yer...

fiza berkata...

Sedap erk. Tak try lagi. Tak sabar nak tunggu prosperity burger.

Puan Kutu berkata...

dah rasa dah.daging bege dia mmg terbaik.cuma air tu je tak laku.wpun sedap tp bergas,sy n aiman tak suka.hehe

Puan Kutu berkata...

dah rasa dah.daging bege dia mmg terbaik.cuma air tu je tak laku.wpun sedap tp bergas,sy n aiman tak suka.hehe

Tihara berkata...

wahh sedapnya..tp mekdi jauh sangat :)

CtAyue berkata...

waa sudah rasa burger samurai yer.. sedap ke?emm..nt kena try sendiri br tahu rasa cmne kan.. :)

mama aryan berkata...

dah lama tak makan mcd ni..

Crew Fathi berkata...

Wahhh... sedapnya... Nanti mau try gak lah... ^_^

nur anis berkata...

waa...saya tak rasa lagi..nak sangat rasa ni...

eita berkata...

tak rasa pun lagi

IntaNBerliaN berkata...

sedap ek.. xtry lg beger samurai ni..

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

sedap nye.. nak rasa juga la..

nur athirah berkata...

wahhh.. sedapnyerr.. terliur ja tengok.. ni yang membuatkan berkobar-kobar ja nak pi try burger samurai ni.. ;)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

sedap2..hihi.

Kakzakie berkata...

Samurai burger dah ada Yana, pedangnya tak bagi ke? hihi...

Nieyl berkata...

hamboi...:)

msredcheesecake berkata...

Tak rasa lagi ni... Sedang sibuk berdiet...heee

C'Jai berkata...

makan ni kena pegang pedang tak..?hehe..

Yana Libra berkata...

dah rase gak..mmg sedap..hehe~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...