♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 19 September 2012

Home » , , , , , , , » Aku bukan bidadari

Aku bukan bidadari

 
Gambar² ekslusif (sebab tak upload kat fb lagi... intagram memang takde hihihihi ...) suprise bestday hubby sekali dengan baraan bersama-sama rakan suke-suke pada 31 ogos 2012.... pertama kali buat kek tiramisu sendiri .. alhamdulillah hasilnya tak mengecewakan (^_____^)v

 Amir yang teruja ...
ayah yang terkejut hihihihihihi ....

 Eh².. dia pun nak potong same jugak .. layankan...

 Mulut sempat bebel² lagi tak tahulah ape. yang dicakapkan...

 Cepatlah potong ....
yang lain tak sabar nak merasa jugak.....

 Silalah abaikan hiasan² tu .. koboi jer.... 
hubby kata sedapppp.....
Resepinya simple jer saya amik kat sini

Terbaikkkkkk ibu .... 
ok x, amir boleh simpan rahsia hihihihihi ....



Bicara hati : 
Aku bukan bidadari, tapi aku sentiasa bersyukur atas kurniaan ini ....




14 ulasan:

Nazayiena berkata...

Pandainya Masya buat tiramisu sendiri.

♥ ROS ♥ berkata...

Keluarga bhgia.. Bila anak besar nih susah nak wat suprise kan? Diorg yg duk gtau pulak.. Hahha

Mrs Lurve berkata...

amin..moga keluarga ini kekal bahagia

- dieyana - berkata...

kek tiramisu? adududu, sedap tu....

Kakzakie berkata...

Amir supporting tu dia faham maksud ibunya. Kakak tak pernah buat kek tiramisu lagi.

QasehnyaRania berkata...

jelesnya ngn akak..su blom cba lagi ni.. nk try la tgk apa jadik.. hehe

Ujie berkata...

wow..kek tiramisu sendirik tu!
saya pun blm penah try buat.

*kita mmg bidadari buat suami kita!

Nieyl berkata...

amboi..pandai simpan rahsia nie...semoga keluarga akak kekal bahagia sampai bler2...:)

fiza berkata...

Saya print resipi jer. Buatnya tidak ☺☺

IntaNBerliaN berkata...

hihii comel je aksi amir yg last tu :-)

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

pndinyaaa buat Tiramisu sendiri...YM baru kek coklat je yg lepas...ekekke

fieda berkata...

pandai yana buat..

sal ya berkata...

pandai buat tiramisu walaupun pestime ek? kongsi resepi la masya. (*_*)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

kalau suami dah puji sedapp tu mmg conform ler sedap tu..

puas hati dpt buat bday kek buat suami kan,
k.eija nak try buat choc cake jerk masa bday saumi bulan depan, hope menjadi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...