♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 28 September 2012

Home » , , » Hensem tak amir pakai uniform tadika

Hensem tak amir pakai uniform tadika


Assalamualaikumm semua dan selamat pagi ....

Alhamdulillah jumaat yang indah, hujan renyai di pagi hari .. masih terasa kesayuan di hati ini mengenangkan semalam.. tapi biarlah semalam telah berlalu .. takmoo sedih²... pandang kedepan.. demi sebuah harapan.

Hensem tak tak amir hari ni auntie², uncle², kakak² dan abang² hihihihihi .... hari ni amir semangat sangat nak pergi tadika sebab ade rombongan naik komuter dan terus kepejabat pos..... harap segalanya dipermudahkan 9balik kang tunggu jerlah cerita amir). Lama dah amir teringin nak naik komuter tapi sampai berjanggut ibu dengan ayah tak bawak² sebab ayang sibuk huhuhuhu ....

Semalam siap pergi beli kasut sekolah, sebab selama ni amir koboi jer pergi tadika pakai selipar hihihi.... tapi.. nak berjalan ni kenelah pakai kasut.. ustazah dah pesan tak boleh pakai selipar.... gigihlah petang semalam kami keluar cari kasut dengan stokin untuk amir.

 Budak yang ceria .. penuh semangat nak ke tadika hari ni ....
bangun awal siap mandi air suam lagi ...

 Menarik sesuatu... sesuatu yang dia tak berkenan dihati ...

 Bukak stokin sebab takmoo pakai kasut pulak .... 
Amir memang tak biaser pakai kasut, ni lah jadi jenuhh pujuk ..
Alhamdulillahh akhirnya okk.. berani dia takmoo pakai .. mau pagi² ibu jadi hulk

Budak bam bam majuk ... takmoo pakai baju (ni malam tadi masa ibu soh cuba pakai baju)
Baju tadika ni baru dapat minggu ni.. tapi amir kan demam jadi pergi tadika tak pakai baju tadika, dia pakai baju biaser jer... kes special orang nak habis sekolah.. amir baru masuk sekolah hihihihi .... (kawan² yang dah lama follow mesti tau ape sebabnyakan)
Kejap jer majuknnya... dia jenis lembut hati.. pandai gaya pujuk sekejap jer rajuknya...
 
 
Bicara Hati : Tibe² rasa macam nak bukak blog baru khas untuk Amir Journey .. perjalanan amir masa ditadika, sekolah dan ape² jer aktiviti yang dia lakukan..... (tok sah nak mengadalah masya.. dedikasi kat sini jer... yang ade ni pun kadang² bersawang)
 
 

16 ulasan:

ieedaz @ mama_isha berkata...

wah ensem la amir la...comey je berbaju tadika tu..

Mrs Lurve berkata...

hensem..cantik pulak uniform tue

Kakzakie berkata...

Dah hujung tahun baru dapat uniform ye Yana. Lambat betul kan. Memang hensemlah Amir pakai uniform.

|| NaFiRaa || berkata...

comel lah amir pakai baju tuh.. belajar rajin2 yer~

Tihara berkata...

jgn sedih2 taw..kawan2 blogger kan ada..sentiasa menceriakan hidup kita hendaknya ..

haa amir buat muka merajuk tu..cute :)

mamalieyna berkata...

waa mmg encem lah.. teruja nak tunggu anak masuk sekolah tadika..hehe~

duniafana berkata...

heheh...hensem...saya doakan dia jd anak yg soleh ya..

QasehnyaRania berkata...

hensem
ciksu nk ngorat nie...;)

Nazayiena berkata...

Hensemnya amir pki baju tadika,ada lawatan ya....

fiza berkata...

Comel. Belajar rajin2 yer amir >_<.

Puan Kutu berkata...

alolo comeinya si tembam nie..tercapai gak la impian amir nak naik komuter ye.hehe

Puan Kutu berkata...

alolo comeinya si tembam nie..tercapai gak la impian amir nak naik komuter ye.hehe

mama aryan berkata...

ensemnya amir..belajar rajin2 tau

eita berkata...

hensem je pakai uniform

IntaNBerliaN berkata...

ensemlah amir nih! :-)

cantik baju seragam amir

@e_da berkata...

cute dan comel je kan berpakaian seragam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...