♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 25 Disember 2012

Home » , , , » Berwarna warni

Berwarna warni

  


Melihatkan warnanya sahaja sudah teruja untuk merasa apatah lagi bile diletakkan dihadapan mata, memang kecur air liurlah jawabnya...

Saya buat entry keinginan untuk merasa kek idaman semasa hari lahir 3 Series serius saya tak sangka entry saya pagi tu rupanya membawa rezeki tak diduga, bak kata kawan² reseee (gerak hati) dah lama berkawan kan tahulah citarasa kawan tu.... 

Yang lawaknya kawan saya tu tak baca blog saya pun lagi .. hahahaha.. dan kek ni memang dah di order awal² sempena ulang tahun kelahiran seorang adik kat opis kami.. suprise.....


 Meriahkan... memang warna warni kek rainbow ni ... sangat teruja nak merasa...
Lepas rasa.. reaksi pertama.. ok sama macam kek lain.. tapi sedap jugak sebab orang yang buat kek ni ade letak perisa dalam kek tu.... (^___^)v


 Laksa, kek rainbow dan blueberry cheese tart ....
Kite bawak perut jer.. dah orang belanjakan.... makan tanpa komen.. Alhamdulillah... 


 Budak teruja belakang sekali tu.... senyum sampai telinga....


Nak amik gambar juga dengan tuan punye bestday kek...
Dia pangkat adik² jer pada kami²... pangilan manjanya Nadia
Eh² nape kami kelihatan macam sebaya hahahaha......

Selamat Hari Lahir Buat Nadia, semoga dipanjangkan umur & sentiasa dimurahkan rezeki .. bahagia dengan insan² di sayangi dan anak kamu akid anak sangat comel ....



Lagi sebulan Hari istimewa itu ...
Eh² kan.. tibe² pulak hahahaha..... ;p
Oleh kerana dah rasa kek rainbow tak jadilah order kek tu.. tak tahu lagi nak order kek ape...



Bicara Hati : Selamat bercuti semua... hari ni ade kenduri dirumah mertua.. entry ni autopublish...





8 ulasan:

Norhaizan hakim berkata...

Meriah sungguh warna kek tu..itu le namanya rezeki Masya...Kak zan pun teringin nak rasa...tapi kak zan kena buat sendiri, maklumlah rakyatnya ramai..

izan mama mia berkata...

sedapnyer nampak warna warni

Tihara berkata...

happy birthday in advance n utk adik tu..
lawo kek tu..mmg menyelerakan :)

Nisah Idham berkata...

meriahnya kek, cantik...
suke warna warni.. ceria je..

Ujie berkata...

cantiknya kek rainbow tu!
rasa mcm kek biasa ya..cuma kek tu letak warna warni.

Falsya berkata...

cantiknya kek..color2 lagi..hehe

Ibu Lala berkata...

Wahhh shantiknye kek...

ch@ berkata...

Fuh! Comel dn cantik sggh kek itu. Tak ingat plak beday abi hjg bln ni. Adeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...