♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 24 Disember 2012

Home » , , , , » Pertama kali ke Setia City Mall

Pertama kali ke Setia City Mall

  


Teruja baca kat FB kawan² baik merangkap rakan suka² sebaya ajak main bowling, lame dah tak main.. tak hingat lah bile kali terakihir main bowling bersama tu .. hahahaha.. nampak sangat dah lamanya kan... pulak tu lokasi di Setia City Mall memang tak pernah pergi lagi... jauh dari rumahkan.. manenya nak pergi.. 


Ok² mule² tak rancang pun dapat join.. tapi dah kalau ade rezeki tak kemana² hahahaha.... dan lagi tak menahan asalnya nak tengok kawan² main jer.. sekali eh² mereka baru nak mule main oklah nak join jugak 2 frame.. tak hinggatlah pulak satu frame berapa ringgit sebab bagi kat kawan RM 20.00 lebih tak amik bagi terus lupe nak tengok bil berapa, jadilah lepaskan lenguh tangan... & melayankan amir yang sibuk nak main bowling.
Gambar ehsan google 
Besar jugak yer.. tak sempat pusing² dalam tu... layankan main bowling jer dah dekat pukul 5.30 petang.
Dengar kabarnya antara pusat kunjungan shopping mall popular sekarang, tapi memang banyak kedai & pilihan pun dalam tu.. masa kami pergi pun ramai orang mabukk jugaklah cari parking huhuhuhu..... 


Antara yang join petang tu.. tak ramai sangat pun yang penting satu kepuasan dapat berjumpe & berkumpul ramai².. lama dah tak berkumpul macam ni.. anak² yang seronok sebenarnya teruja main bowling....


Besarnya pin bowling ni.. ade dua.. tapi yang warna putih tu ramai pulak duduk.. jadi ambillah gambar kat warna pin bowling yang hitam ni....

Klik sini pelan ke Setia City Mall kalau nak pergi...


Bicara Hati : Insyaallah 27/1-28/1/2013 ni ade lagi perjumpaan dengan rakan² sebaya ni kat PD pulak sewa villa, harap sangat dapat join tahun depan.. sebab yang tahun ni punyer tak dapat join masa mereka pergi kat Melaka hari tu huhuhuhuhuhuhu.... ;p

9 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Tak pernah gi lagi. Be;y lah terjah sini nnt.

Tihara berkata...

bestnye gathering ey :)

Adriana berkata...

mesti best main boling dkat tpt baru..ana suka main boling tp tak la hebat

izan mama mia berkata...

saya pun xpernah g

GreenJade berkata...

hehe dah dekat dgn rumah saye tu...seberang aje..lain kali koling2 lah dtg jenjalan kat umah.. :)

LYAfrina berkata...

mmg besar mall ni... bertambah lagi mall kat sana kan..bestnyer byk pilihan..klo kat sini.. ape jek y ade ?? huhu.

kak nora berkata...

pernah tengok jer anak2 main boling..

mamalieyna berkata...

Bestnye main boling..lama giler tak main...huuu...

Herm..belum pnh smpai, harus terjah nnti ni :-)

Nisah Idham berkata...

suke dua-dua, jumpe kawan2 pun best, main bowling pun best.

tapi nisah tak pandai main boling, main pun asyik kelongkang je. frust betoi!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...