♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 28 Disember 2012

Home » , , , , » Year End Sale katanya .....

Year End Sale katanya .....

  


Y.E.S (Year End Sale) apa yang ingin dicari??? rasanya macam takda apa sangat yang nak dicari tapi tu lah... kalau ikut rasa memang takda apa.. tapi kalau dah depan mata rambang semua nak di beli hahahaha...

Hujung minggu baru ni hubby ajak beli barang, yang sebenarnya lebih pada kepeluan barang hubby biasalah bile dah sesi persekolahan baru biasanya hubby akan beli kemeja baru, buku dan adalah barang² lain sikit ... sapa kata budak nak sekolah jer beli barang cikgu pun kene beli barang juga tau hihihihi ....

Seluar berjalan² pun dah takde, banyak yang tak muat.. nak dijadikan cerita seluar sehelai beli masa raya tu hari zip pulak rosak hadoilah.... carilah seluar jugak, nasib baik sekarang perut dah tak buncit senang hati ibu carikan size ..


2 helai seluar amir RM100.00
tu pun nasib baik ade diskaun 50% kat jusco tau.. kalau tak mau gigit jari ketaq nak keluarkan duit.



Lepas dapat seluar amir, hubby nak cari kemeja tapi banyak yang dia tak berkenan.. yang sebenarnya hati hubby tu dah memang jiwa Durban (memang itulah pilihannya daripada dulu sepanjang kenal hubby), bagilah jenama lain walau corak cantik mana pun mesti dia kata tak cantikk.. ade jer yang tak betulnya kain keraslah, tak tahanlah.. ade² jer... Ok misi cari baju hubby tak berjaya.. kenelah cari kat tempat lain.


Okk... tibe² teringatkan amir pun belum ada beg sekolah lagi, beg yang selama ni pakai pergi taska pun beg daripada proton tu.. kami guna dulu hihihihi..  Bile bagi tau jer nak beli beg sekolah budak bertuah tu apa lagi kemain suka lah terus cakap amir nak beg yang ada roda tau ibu..... gegegegegege.... 


Punyerlah banyak pilihan beg kat bahaian sini yang dia berkenan ....



Mahal wehh beg ni ...
pujuk suruh amik beg lain dia tak mahu ...



Nak buat macam ni ...
Hubby kata takpelah beli jer walaupun seratus janji dia guna 2 tahun huhuhuhu ...





Ok habis sesi kat sini, sebab baju ayah tak dapa lagi daripada Jusco kami beralih arah ke Klang Prade pulak ... (^_____^)v






Bicara Hati : Gigiku sakit tak baik² ni mcm mane huhuhuhu.. gigi berlubang yang lama buat hal macam makin parah jer.. nak cabut takut...





15 ulasan:

izan mama mia berkata...

mmg nak g shoping gak..byk bj mia dh ketat..

Kakzakie berkata...

Kalau ada masa bolehlah turun Johor Yana sebab sekarang JPO semua barang branded pun boleh dapat diskaun sampai 70% gara-gara YES inilah. Warga S'pore gila-gila dtg sini tau.

Fiza Rahman berkata...

Seronok dapat shopping yer.

Saya baru jer tampal gigi yg berlubang. Tapi rasa sakit lagi lah. Nak kena cabut juga nih. Dah lah takut nak jumpa dr gigi...huhuhu...

UniMeOw berkata...

dgr cter leno pn wat yes gak..hehe


kumur ngan air garam kak...ce try..

Nisah Idham berkata...

shopping ni memang best, tapi nak kuarkan duit tu yg tak best2 hehhe

lia berkata...

nmpk gaya beg tu pon tau rege mahal he3... tp ok la kalau nk guna 2tahun kan (sambil sedapkan hati masya he3)

nur anis berkata...

shopping..:)

Tihara berkata...

bestnye sopin mopin ni...amir mesti hepyy :)

**cuba amalkan surah al mulk lepas isyak..selain dari mimpi buruk..boleh jugak ikhtiar utk sakit gigi..insha Allah

Cikgu Ma berkata...

kalo sopping time ni memang ramai dgn ibu2 cari kelengkapan skolah anak2 kan :)

BERT berkata...

wah shopping sakan sblum skolah bermula..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

hehe..biasalah tu selalu kalau dah depan mata kadang2 tu kata xnk beli tp terbeli..k.eija pun baru selesai menyopping pakaian dan beg sekolah anak2..

samalah k.eija pun dah 2 minggu sakit gigi tp paling x suka/takut nak jumpa dentist..

LYAfrina berkata...

akhir thun.. mmg byk sale..ngam la..sbb msing2 dpt bonus kan..

asya pon g2 bru2 ni..berkenan beg skloah barbir..harga rm100.. huhu. pejam mata je la.. lg pon dia nk gna ke tadika je.. dah nk sgt.. bg la.. tp gna smpai 2 thun la...

Izan Ishak berkata...

cikgu pun kenalah shopping juga kan. baru semangat nak mengajar nanti...

ch@ berkata...

blm ada yg bersekolah lagi tapi kita pun sesibuk jugak nak shopping pasal dgr org gomen dpt bonus. hihii. kita dh xde la nak merasa bonus2 ni, sobsss!

xpe mahal pun, cari rezki kan utk anak2 jgk. baru seorang, bagi dia peluang. esok dah ramai mcm kita, smua yg ekonomi.

Puan Kutu berkata...

hubby sporting takpelah..klu aiman abah ckp tak boleh maknanya kena pilih beg lain la.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...