♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 31 Disember 2012

Home » , , » Top Commenters Di Blog Herba Tihara

Top Commenters Di Blog Herba Tihara

  


Alhamdulillah sementara menanti detik 1 Januari 2013, entry terakhir ini pemberi semangat lagi untuk meneruskan menulis blog, maklumlah nak mengarang ayat kadang rasanya masih lintang pukang ... lebih suke berjalan² meronda ke rumah jiran² tetangga ... walaupun ada jiran yang tak sudi menerima kunjungan (follow saya tapi tak dapat follow balik sebab tiada link untuk masuk blognya kembali) maaf yer .. saya bukan sombong.

Tak kala meniti detik menuju tahun baru, terpanalah pada satu blog yang memang setiap hari akan ku kunjungi, ralit membaca terpana sebentar bila terpapar sebagai 5 orang Top Commenters Blog Penutup Tirai 2012 di Herba Tihara, sungguh pun ditempat terakhir nyata ada rasa syahdu disitu kerana telah jarang meninggalkan komen disana hihihihihi... tapi masih masuk senarai terima kasih kak tihara.


Penghargaan juga buat Top Commenters Blog Penutup Tirai

Kenapa blog beliau mesti saya kunjungi setiap hari???
Kerana saya suka dengan cara kak tiha menulis pada entry² di blognya, selain daripada itu beliau rajin juga buat GA (cuma aku yang tak berkesempatan nak join). 

Banyak entry² diblognya mengandungi unsur² keagamaan, kata semangat buat diri, kisah bunga² yang memang menjadi kesukaan tuan blog sampaikan ada bunga tu yang tak pernah ku dengari jauh sekali ku lihat ... walaupun tajuk blognya perkataan herba tapi jarang pula tuan tanah menulis tentang herba hihihihihihi ...(^___^)v

Minat menonton kami yang sama suka menonton drama korea, walaupun adakalanya aku culas maklumlah bergantung pada byond HD sahaja ada masa sempatlah maraton ku tonton tak sempat tonton bacalah review yang kak tihara buat hihihihihihi...

Terima kasih kak sebab akan buat entry khas buat semua pemenang yang tersenarai (^____^)v



Eh² rupanya kak tiha pun penyumbang terbanyak URL nya diblog saya sepanjang saya menulis hihihihihihi ....
Maaf nak print daripada nuffnang tapi tak boleh bukak lah pulak kat opis hari ni tak tahu kenapa huhuhuhuhu.. jadi saya print screen daripada stast blog sahaja.
Malunya nak tunjuk sebab tak ramai pun yang datang ke blog saya ni ... huhuhuhuhu...

Sebagai penghargaan saya pun nak bagi akak hadiah juga... harap kak tiha sudi tinggalkan alamat dan emailkan ke saya di nowzyana@yahoo.com
hadiahnya suprise lahhh.... mane boleh bagi tahu dulu kan.



Bicara Hati : Jom berkenalan dengan kak tihara pemilik Bolg Herba Tihara



11 ulasan:

sal ya berkata...

tahniah...

Nieyl berkata...

Jenjalan petang kat sini...:) selamat tahun baru....

Tihara berkata...

Terima kasih masya sebab sudi bertandang ke blog akak..

❤Kamsiah❤ berkata...

tahniah...semoga ukhuwah sesama blogger berpanjangan..

nur anis berkata...

wahhh..banyak tu komen akak..:)

Ujie berkata...

TAHNIAH!!
*tiha mmg antara kwn blogger yg mesra..

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

wahhh tahniah kak=)

Puan Kutu berkata...

hadiah utk sy takde ker?haha gurau jer!

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah kak...

Fiza Rahman berkata...

Tahniah.

sunz sulaiman berkata...

Bestlah kak Tihara dapat hadiah.. tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...