♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Sabtu, 29 Disember 2012

Home » , , , , » Shopping Y.E.S ... Y.E.S ... Y.E.S

Shopping Y.E.S ... Y.E.S ... Y.E.S

  

Hadoilah tajuk tak menahan, propa jer lebih tu ... sebab bukan selalu hujung tahun jer.. tu pun bukan setiap hujung tahun merasa huhuhuhu.....

Dah sesekali hubby ajak tu kan... apelah salahnya, janji jangan berlebih² untuk keperluan takpa .... Menemankan hubby shopping memanglah penat rasanya, citarasa hubby ni boleh tahan juga lah... tu baru bahagian dia belum kita ni lagi nak membeli mau semua dia gelengnya tanda tak setuju huhuhuhu.. tu yang kadang² terlepas jugaklah jari ni membeli onlie opss.... terjebak juga...(^____^)v senangkan semua dihujung jari janji ada duitnya.


Warna pilihan hubby untuk tahun depan , macam tak percaya jer.. sebab warna biru tu selalunya saya jer yang suke .. hubby boooo layan ... kikikikiki ...;p

Penat tunggu hubby pilih baju, 
sekali terpegang, terbekanan, terpilih beli hadiah untuk diri sendiri hahahahaha
oklah tu ade less 70% + 10% tau mane nak dapat kalau bukan year end sale jer.... 
Lagipun yang lama dah koyak huhuhuhu .... 


Beli² semua bayar eh² lebih Rm150.00 campur barang saya dengan hubby jadi dapatlah baucer redeem Rm10.00
Adelah rezeki amir, dah kalau rezeki anak tak kemana²....

v

v

v

v

v

v

v

v

v


Belikan dia baju tidur, takda diskaun 
Harga asal RM 29.90
Lepas tolak baucer Rm 10.00 dapatlah Rm 19.90 sebenarnya berkenan yang lain tapi dah amir berkenan yang takda diskaun ni belikan jerlah.... nanti membazir pulak kalau belikan baju yang dia tak suke ....



Bicara Hati : Ok cukup² lah tu untuk tahun ni... banyak lagi duit nak guna untuk keperluan lain ....





8 ulasan:

Tihara berkata...

takpe masya sekali sekala...bukan selalu dpt sale...tpt akak payah

QasehnyaRania berkata...

sakan yer shopping akhir tahun :D

izfanora berkata...

wah, za pun dah terbeli on9 jugak.. :P hahaha..

ch@ berkata...

apa GioFiore tu? purse ke? handbag? serius taktau ni. kita mmg shopping online je la. hahaa... smua xde brand. tak selalu keluar.

org lelaki bershopping mmg leceh, hari tu temankan abi, aduhaiii lamanya memilih, kita dah letih ngejar anak2.

TechKini.com berkata...

shopping sakan ni :)

Tech Kini

Puan Kutu berkata...

sesekali shopping mmg rabak poket..huhu

izan mama mia berkata...

shoping..best tapi lepas shoping rasa tak best sbb purse dah kempis..haaah

sal ya berkata...

rezeki amir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...