♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 16 April 2014

Home » , , , , , , » Fesyen Tudung Bawal Lebih Kreatif Mudah Dan Senang Digayakan

Fesyen Tudung Bawal Lebih Kreatif Mudah Dan Senang Digayakan



Hamboi kemahin ko masya tajuk panjang berjela .. mentang²lah hari ni ww kan tak boleh nak kepoci sangat kikikiki ... tapi nak jugak kepoci .. nak jugak interframe kat blog sendiri .. nak harap interframe kat blog orang memang tak lah .. jauh sekali kat media² kikikiki .. sebab bukan retis pun ... jadi jangan nak berangan sangat yer.

Sejak akhir² ni tudung bawal dah jadi kegilaan balik, sebab .. sebab .. masya sentap 4 hari 4 malam 4 bulan kengkononnya .. ada orang kata .. oittt muka ko lagi kertu adalah masya oitt pakai shawl .. sentap tau .. huk huk huk huk ... :(( rasa cam nak guling² nangis. hahaha .. poyo tak .. poyo tak ..



Ini fesyen yang sinonim saya gayakan .. baik pergi kerja .. baik pergi jalan² ... senang dan simple ... kemain interframe dengan anak bujangkan ...







Orang kata pakai shawl tak comey, tapi saya sibuk nak jugak gayakan ala² shawl tudung bawal ni hahahaha .. sesaja buat kelainan ... cara pakai saya google jer .... takdalah rumit mana, yang penting kemas ... 







Opssss.. yang ni gaya terkini saya suka ... ala² tudung pareedahhhh gitu ... fenomena .. fenomena ... tapi versi tudung bawal .. bertaburan bunga ros kembang setaman kat situ hahahaha ..... maaflah tuan tanah agak poyo distu .. dagu berlapis tertunjuk .. yang sebenarnya nak tunjuk pengayaan tudung .. ternampak pulak lemak di dagu ohhh maaiiiii .... :((





Itu jer lah fesyen yang saya suka gayakan .... janji selesa dan menutup aurat .. yang penting sedapp mata hubby pandang ... muka orang lain pandang ape de hal kan... hahahahah ... (^____^)v
















18 ulasan:

Ida Reen berkata...

haha. abis la seme orang pakai bawal fizomawar by yunabella tu.
akak ni semua pun boleh.. ikut mood.

Nafira usof berkata...

Masya.. cantek lah tudung bawal awak yang bunga2 tuh.. cara gayakan tudung pesen baru.. cantek kan! kreatif adik tuh~ nanti zura pon nak cuba jugak. :)

Kakzakie berkata...

Sebenarnya kalau dah orgnya cantik pakai tudung pusing mana pun cantik:)

Rizziela berkata...

saya suka corak tudung bunga2 ros

Nad MamaZN berkata...

fenomena gaya tudung ni :)

ehhh cemane ek nak ala2 shawl dgn tudung bawal?
dah google pun masih tak reti hehe

::EIDA:: berkata...

hihihi. ida pun pakai bawal versi paredahhh dah nii.. ;))

- AZIE - berkata...

kan...nmpk selesa dan kemas, tp dah xde tudung bawal nak pakai..

Ujie berkata...

model bawal ala fareeda lah ni ya! rajin bereksperimen dgn gaya.

Sweetmama berkata...

itulah dah jd fenomena bawal yunabella ni, sama la kita excited mau mencuba gaya bawal baru ni kan..

sal ya berkata...

Dah lama tak pakai bawal. Lps husben ckp xnak try pakai tudung labuh, terus x pakai bawal. Tp pakai express labuh je.

Umi Qi berkata...

umi Qi pun suka gayakan tudung bawal ala mawar tuh masya....hari2 buat kt opis dah ahhaha

mamaarifakeem berkata...

Betul.. janji menutupi aurat...
Versi bunga rose setaman tu akak berkenan gak, belum try.. :-)..comei comei..

QasehnyaRania berkata...

curlass kak..
tak payah keluar modal mnyak dh boleh bergaya ala2 tudung pareeda.. hihi
cntik bunga kembang setaman tu :)

nadia farahida berkata...

ehhh, nadia tengok comeyyyy jeee kak masya pakai shawl tuuuuu. takde nampak kekok ponnnn. hihi :)

Hazinra Namir berkata...

saya suka dengan fenomena bawal yunabella ni ;) x terfikir pun boleh buat mcm ni dgn tudung bawal.

Fiza Rahman berkata...

Memang femes trend ni. Cantik plak tu.

Puan Kutu berkata...

bawal yunabella ni tgh fenomena kan..sy pun baru berjinak2 pakai bawal balik..tu pun malas sebenarnya nak iron.huhu

permatabiru berkata...

gaya bawal yunabella lebih praktikal..mudah dan ringkas..yg penting menutup aurat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...