♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 29 April 2014

Home » , , , , , , , , , » Bowling - Juara Bergambar Sahaja

Bowling - Juara Bergambar Sahaja



Bila sesekali nak join bersukan riadah ginilah jadinya ... menang bergambar sahaja pun sudah memadai walaupun main bukanlah beria² sangat.. jauh sekali bertuah menang cabutan pfttttt ... ;p main kelongkang sahaja .. buat gelak bolehlah.

Rasanya dalam bekerja saya jarang sekali nak join sukan² ni .. sebab bukan pandai sangat, selalu join pun sukan yang tak mencabar carom atau bowling .. sebab kalau yang lain tu ikut jugak kesesuaian kesihatan .. tak boleh nak lasak sangat.

Pagi sabtu tu sebelum keluar rumah sempat lagi kami berkemas rumah masukkan apa yang patut dalam kotak .. zazzz 9 pagi keluar rumah .. padahal ikutkan game mula pukul 9.30 hihihi.. biasalah dalam acara macam ni mana adanya masa yang tepatkan... nak harapkan semuanya berkumpul .... memang amik masa. Kami sampai² jer.. memang dah ramai .. tapi belum mula lagi ... baru nak daftar, amik sarapan dan test line 5 minit.. 






Duta juma kata .. pipi sembab macam kena tampoo jer hahaha .. sampaikan senyum pun mata makin kecik ...












Ni kumpulan yang sama line satu kumpulan ada 3 orang sahaja ... kecohh wehhh nampak jer cam skema .. tu yang baju merah tu kemahin lagi saikoooo .. terror² dia orang ni .. kecut perut ...













Kan dah kata juara bergambar sahaja.. sana sini sibuk masya interframe .. kenangan kan ... bos² pun semuanya sporting hihihihi ... macam² posisi dan gaya ada .. tapi cukuplah yang ini jer buat tatapan ... kang kalau lagi banyak meloya wehh tengok.












Anak ibu yang tengah moody .. sebab sakit perut, malam tu dia sakit gigi .. pagi pulak sakit perut.. risau ibu dibuatnya tetiba dia cakap sakit perut... jadi tak banyaklah gambar dia terakam .. tapi mujur jugaklah abang sepupunya datang adalah jugak dia kawan.. lepas tu memang mahin tak hinggatllah... terus hilang sakit perut.







Kemahin ramai melaram AJ hari tu sebab tokey yang jual pun ada kat opis kan.. mestilah kita orang rembat hahahaha .. tu yang memasing sakan pakai tudung aidijuma hihihihi   >____<


Kami main kat Klang Prade saje .. kalau nak tahu harga dan jadual bowling boleh klik sini.








Bicara Hati : Lupe nak amik gambar goodies dapat tuala, air dan duit rm 10.00 yahoo .... 




















13 ulasan:

SAMIQA ♥ berkata...

Tahniah !!! .... Wahwah... banyak dpt hadiah...

Ratu Hatiku berkata...

Bestnya....seronok kalau dpt join aktiviti mcmnie...Akk x reti main bowling selalu je masuk longkang..hihihi...

Nad MamaZN berkata...

masing2 ber aj
i loike ! :)

Zana Adieyza berkata...

duta AJ.. memang selesa pakai tudung bawal AJ tu.. cantik!

zana pun x pandai main bowling.. hehehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Dah lama akak tak main bowling.. Memang gelak lah kalau masuk longkang jer bola tu;p

Nafira usof berkata...

Best jugak sesekali joint xtvt camnih kan~ boleh releasekan tension masa bekerja. bagus lah bos pon joint sekali.. hehehe.

::EIDA:: berkata...

HAHA ida pun xretii main bowlingggggggggg...

Cho Zila berkata...

amboi bintang ke longkang memang gitu nak hilangkan nervous bergambarjerler kejenyer... ha,, ha,,, akaklertu...

lia berkata...

wahhhh goodies bag mcm2 ado.... iskk da lama x main bowling...

Falsya berkata...

Dh lamanye xmain bowling..

Alahaiii sian amir..berulang2 sakit..

- AZIE - berkata...

dh lama xmain bowling..masa study dulu je rajin main..skrg ni main dgn anak2, baling2 botol..dang pengsan mama kena kutip

Fiza Rahman berkata...

Dah lama tak main bowling.

Puan Kutu berkata...

juara bergambar pun bolehlah meriahkan suasana ye tak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...