♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 18 April 2014

Home » , , , , , » Langkah Panjang Bila Rehat Lama

Langkah Panjang Bila Rehat Lama



kohkohkohkoh.. gelak besar jap, kemahin kan ... kalau tengahari jumaat jer langkah panjang .. kepala tu ligat jer nak jalan² .. ada je tempat nak dituju .. lagi² kalau ada yang ngajak ... kalau adalah yer ... kalau takda yang ngajak .. takda pulus .. memang tidur jelah .. kembangkan badan ;p

Baru² ni dapat tau Klang Prade dah bukak balik, yahooo boleh main bowling .. situ jelah pun yang dekat dengan opis .. kalau nak ke tempat lain memang jauh .. tambah² mana ada yang nak layan main .. ni main belasah jer main hari kerja.

Harga baru untuk main bowling, hari kerja murah sikit .. hihihihi .. tu yang kawan ajak main .. kengkunun nak praktis .. maklumlah main kelongkang sokmo kita orang ni ... mujur kelongkang .. kalau kelaut haru ....




Main 2 frame, memula nak main satu jer ... sekali macam ada masa lagi tu main 2 frame .. hahahah .. nama memasing kemahin glamour² ch ta pun ada ... glamour tak .. glamour tak .... markah korang jangan tengoklah memang tak profesional kita orang ni .. takat hilangkan stress bolehlah .... buat gelak² .. suka suki ... enjoy ...




See kan dah kata main masa kerja .. kemaruk kemahin .. siap pakai baju kurung .. belasahlah janji dapat baling bola bowling ... 



Hujung bulan ni ada pertandingan kat opis ni, tu yang gigih ni .. bukanlah sebab nak menang .. cuma lama tak mainkan.. tu yang asah jari ni... malu hoiiiiii poyo nak main enjoy jer .. kang kena gelak semua masuk kelongkang.




Bicara Hati : Tak sabar nak balik rumah tunggu hubby balik kursus hari ni yeah...













15 ulasan:

IDAZS berkata...

heheheheheh.. samalah. hari jumaat mmg panjang je langkahnya. biasanya kami keluar window shoping tak pun mkn-mkn..

apepun tetap comel main bowling pakai baju kurung :)

n good luck utk pertandingan nanti :)

Tihara berkata...

syok nyer layan bowling :)

Falsya berkata...

Hamboiiii..bowling lg u'ollsss..mmg betul langkah panjang nie..kihkihkih

QasehnyaRania berkata...

xlist dpt beseronok la kejap kan.kasik hilang stress.hihi..xkan asyik nak kembangkan bdn aje ye...

Nad MamaZN berkata...

tau gak klang parade dah bukak
tp kami x sempat lagi nak pi
padahal xde jauh mana pun

MyCherita berkata...

Salam ukwah..salam perkenalan.. 1st Blogwalking time sampai sini.. salam dari MyCherita

lia berkata...

Wahhhh membowlingkan diri ya....

Kesuma Angsana berkata...

wah hebat tu, KA bab2 ni mmg fail hehehe

Fiza Rahman berkata...

Amboiiii...sempat lagi main bowling yerp.

- AZIE - berkata...

dh lama xmain...last main sblm kawen dulu..ehh atau lbh tepat zaman study dulu ja hahahaa

Nora Karim berkata...

wah seronoknya bowling... saya pun dah lama tak main...

Puan Kutu berkata...

rehatpanjang kemain lagisempat main boling tu..percaya tak sy tak pernah main boling.ngehngeh

Kakzakie berkata...

Bukan jari yug sakit tapi lengah sakit bila main bowling ni. Kalau dah biasa ok...

Nafira usof berkata...

hahahahha.. kemain ayu main bowling pakai baju kurung~
zura pon dah lama x main bowling nih. rindu plak rasa.

IntaNBerliaN berkata...

biasalah kan, hari jumaat waktu rehat panjang.. mmg byk aktivirti blh buat ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...