♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 25 Januari 2012

Home » , , , » Isimewanya 23012012 kali ini (^__^)v

Isimewanya 23012012 kali ini (^__^)v

Assalamualaikumm Semua.....

Selamat pagi.. dan selamat bekerja semula setelah lama bercuti.... mood hari ni baru mula nak keje dan dah lama bercuti mestilah kelaut sikit... masa cuti pun x berapa nak sempat BW sangatkan... hari ni ape lagi maraton, rewang²lah dulu.. sementara nak cari mood mulakan kerja ni.. hihihihihihi.....

Walaupun cuti raya cina lama kali ni.. tapi badan x sihat sangat demam gara² balun berbiji² limau.. makanya cuti pun bayak kat rumah jerlah x kemana... balik kampun pun kejap jer... ;p.. nak update blog masih tak boleh lagi kat rumah, tak taulah kenapa.. nak baca ok jer.. nak komen pun ok jer.. sebab tulah dah beberapa hari tak update cerita..

Rasanya masih belum terlambat nak mengucapkan selamat tahun baru cina kebetulan sama dengan bestday saya tahun ni 23.01.2012 istimewakan.. kan...kan... dan tahun naga air pulak tu... Banyak ong loh... hihihihihi.... tumpang²lah tuah tu jugak harapnya kediri inikan.. ;p


 Ini gambar dapat hadiah masa tahun lepas.... hubby buat suprise.. memang lambat dapat sebab kite dengan amir kat kampung masa tu.. bile balik rumah jer.. elok hadiah besar ni.. atas meja.. memang terkejut sesangat dibuatnya.... (^__^)v



 Nampak tak tu.. amir siap pakai baju tido lagi.. sebab masa balik dari kampung memang dah malam pun.... amir terlebih seronok tgk hadiah besar.. dia duduk atas meja sibuk nak amik gambar pegang kad tu...



Tahun ni tak mengharap sangat pun dapat hadiah... sebab dah besyukur sangat dapat hadiah besar macam ni masa tahun lepas.. & dah banyak pun jasa hadiah oven ni kat kt hihihihihihi..... kasih sayang hubby pada kt dan boleh terima kite seadanya pun dah bersyukur.. sekarang semua keutamaan lebih pada amir dan adik² amir yang bakal lahir.. amin...


Banyak sangat dapat limau minggu lepas dah macam fiesta kat opis ni.. gara² makan banyak sangat suara hilang, serak, batuk dan demam dibuatnya..... sepanjang cuti hari tu.. huhuhuhu... tak baik betul salahkan makan buahkan... dah memang saya yang nak batuk hihihihihi...

9 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

happy belated birthday :-)

smg berbahagia selalu :-)

ry cina ni mmg byk buah limau.. alisha mkn sampai terberak2..hihii

Ucu Faridah berkata...

hapi birtday..
semoga cepat sembuh dan didoakn sentiasa didlm lindungan Allah SWT...

.ppsstt..tahun depan lagi besar hadiahnya, jg kena sabar tunggu ye..hihihi..

Mama Ema berkata...

hepi belated birthday

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Happy Belated B'day Masya..
Insyaallah moga setiap thn pun ada Ong n dilimpahkan rezeki selalu..

Moga cepat sembuh, mmg x best kalau badan x sihat ni kan, nak buat ape pun rasa serba x kena..

Masya berkata...

ina: terima kasih....

ucu:tahun depan hahahaha.. insyaallah amin... klu ade rezki.. nak mesin buat kek pulak (hahaha.. x malu btl)

ema: tq...

eja:terima kasih... 2lahkan bile badan tak sihat ni.. x selesa nak bergerak..

Puan Kutu berkata...

wah byk limau..taun nie sy tak dpt limau lgsung.kesian.nk mkn belilah.hehe..

fieda berkata...

happy belated besday..

Salina@IbuAqil berkata...

happy belated birthday dear.. ;)

QasehnyaRania berkata...

Hapy belated besday....hehehe..
Semoga dpanjangkan umur dan dapt menjaga family dengqn baiknya...amin.

Su follow masya ;)
Salam ukhwah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...