♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 25 Januari 2012

Home » , » Jamu selera Kek Bestday Blueberry 2012

Jamu selera Kek Bestday Blueberry 2012

Assalamualaikumm Semua....

Tengah hari tadi... ade acara sesi memotong kek sikit... buat kat opis jer... jamu kawan² makan... nak buat yang special memang tak sempatlah sebab mood memng tengah karam dilautan ni....

Kek pun biaser² jer.. beli dekat dengan opis ni.. malas nak keluar jauh² sebab rehat pun kejap jerkan... kebetulan hari lahir saya ni sama dengan seorang akak kat opis ni, memang setiap tahun kami akan meraikkannya bersama².. semoga ikatan persahabatan ini berkekalan hingga keakhir hayat amin...

 
 Blueberry kek special daripada bee's hihihihihihi.....



 opss... nak interframe sikit..... bertambah usia ini xdelah nak tiup² lilin dah.. yang penting sentiasa berdoa semoga dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezki. Bahagia dengan insan² disayangi Amin.


 

 Inilah akak yang sama bestday dengan saya tu.. merangkap antara akak yang paling rapat dan terbaikk saya pernah kenal dan jumpe... sebab pandai masak.. dan menunya selalu membuka selera saya sampai jadi tembam macam sekarang ni.... hihihihihi.... saya panggil dia kak kam jer... (^__^)v


Nyum².. ade blueberry jugak dalam kek ni.. memang tak pernah beli pun.. selalu beli black forest jer kalau kat bee's... yang ini pertama kali cuba oklah RM46.00 hinggit mahal jugakkan.. berat cuma 1kg jer.. rasanya.. ;p


12 ulasan:

Tihara berkata...

sedap nye kek..happy bufday :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

oh nama awk yana ye..Eija dok panggil Masha pulak, Happy b'day sekali lagi YANA..
Nyum2 sedapnye kek b'day tu..

PUANSTOBERI berkata...

Hepi beday.. :D

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

nyum!nyum! sedap!! TQ yana & kak kam..

IntaNBerliaN berkata...

baru dpt tgk muka masya dgn jelas..hihii.. kecik2 molek je masya ni yer.. comel :-)

btw, pasal kek pisang tu.. senang je buat dia..

pukul 3bji telur & setengah cawan gula.(terpulang nak manis or x).. Masuk tpung gandum 2 cawan + 1sk soda bikarbonat + 1sk baking powder + 1 cwn minyak msk + 1cwn pisang yang dah dilenyek..

kacau bagi sekata n bila dah sebati, kukus selama 45 minit :-)

Darling Ninie @ Mama Comel berkata...

Selamat Hari Lahir Auntie (Dari Muhammad Ihsan) Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, kebahagiaan dunia dan akhirat...

Mama Ema berkata...

selamat hari lahir...

qaseh johanna berkata...

hepi beday...sedapnya kek..boleh tmbah kilo ni.. hehe

Masya berkata...

tihara: aikk tgk jer tau sdpp tq...

eija: masya nama pena dalam blog jer.. tq wishhh...

kak da: tq...

ina:tq.. hahaha.. comey ker?? malunya.. muka xde lipstik tu nampak pucat jer.. tq bagi resepi.. macam senang jer...

nani:tq... ihsan..

kak ema:tq...

joahanna: mmg berkilo² tambahnya tau.. hahahaha...

Puan Kutu berkata...

oh yana..sy pun igt nama masya..selamat hari tua ye yana dan kak kam.dh berapa umur tu?hikhik..

Masya berkata...

terima kasih.. yg keberapa opsss 25 tahun jer.. tambah 4 tahun umur amir tahu ni hihihihihi......

fieda berkata...

olo...sedap la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...