♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 31 Januari 2012

Home » , » Meja Tulis Serbaguna Buat Amir - Learning Desk

Meja Tulis Serbaguna Buat Amir - Learning Desk

Assalamualaikumm Semua...

Sebab amir suke sangat nak menulis kat white board ayah kat bilik, jadi ayah pun ambil keputusan belikan amir meja tulis yang serbaguna untuk amir.... kira amir dapat hadiah lah ni.. ibu pun tak dapat hadiah bestday tau huhuhu.... kesian ibu, tapi takpe.. demi anak kan.. mengalah jerlah...

Sebenarnya dah lama nak membelikan amir meja tulis untuk belajar.. bukan apa selalu dia akan mewarna atau menulis kat meja makan, tak pun dia meniarap aja kat ruang tamu tu... kesian amir kan.. kan...

Kebetulan kami pergi Giant minggu lepas ade offer meja ni... mahal jugak lebih kurang RM80.00, tapi kalau tak offer lagi mahal tau ngee~~~ mahal tapi serbaguna oklah kan.. bukan selalu beli pun... ni pun sebab ayah teringatkan amir yang suke menulis kat white board ayah .. maka ayah belikanlah.. hihihihihi.... kalau dengan ibu kenelah ibu kire bajet dulu.. baru boleh dapat....


 Elok jer terletak kat ruang tamu senang nak pantau dia buat kerja...
Lagipun kalau kat bilik ruang sempit sikit.. nanti amir pun bosan... 
silap² tak menulis... tertido hihihihihi...
  Amir suke sangat meja ni.. lagipun kat bahagian atas tu ade tulis ABC huruf besar dan kecik.


 Meja ini agak serbaguna sebab boleh dilipat untuk amir menulis, dan jimat ruang....
 Lagi satu yang amir pulak suka sebab macam gambar kat bawah ni.. ala² macam cikgu pulak...


 Nampak tak tu amir tekun menulis... manelah tumpahnya kuah kalau tak kenasikan.. kan.. nampaknya dah ada ciri² nak mewarisi kerja ayah hihihi.. tapi selalu cakap kat amir, amir up sikitlah dari ayah tau jadi profesor/pensyarah.. mesti amir senyum jer.. kalau ibu cakap macam tu... sebab dia pun tak paham lagi profesor tu ape...


Ibu sentiasa mendoakan agar anak ibu yang sorang ni menjadi anak yang baik, soleh, bijak dan menjadi insan berguna satu hari nanti untuk agama, bangsa dan negara... serta menjaga nama baik keluarga... (^__^)v


22 ulasan:

Mama Ema berkata...

bakal cikgu ni

noor berkata...

masya bestlah meja tulis yg awk beli nih..bli kat giant yer nanti nor nk cr jgklah utk aiman hihihihi..lawa pulak tuh kan!

Kakzakie berkata...

Insya-allah kalau lihat ciri-ciri tu dah ada, ibu-ayah kena rajin pantau Amir aje...

IntaNBerliaN berkata...

wah.. bagusnya meja ni.. nanti xdalah amir guna yg abah dia lg..hihi

suhaina laui. berkata...

clever boy la amir ni ;)....

Tihara berkata...

wahh best nye dapat meja study..belajar rajin2 ea :)

Ucu Faridah berkata...

jgnkan amir...ucu pun minat..:)

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

cikgu amir hazim.. =)

Masya berkata...

kak ema: insyaallah.. kenapa sy x blh bkk blog akak ni?? confuse...

noor:nnt beli tau.. tp xtaulah ade offer lg x, hihihihihi...

kakzakie:mmg bnyk kene pantau amir ni.. klu x asyik nak main jer...

ina: itulah hahahaha... ina blog ina kt x boleh bkk ari ni confuse xtau nape. huhuhuhu

suhaina:tq...

tihara:insyaallah..

ucu: aik ucu pun minat... nak ltk makanan yer... meja ni boleh ditutup jadi utk meja mkn pulak.. serbaguna tau..

kak nani:amin..

Mama Kembar 3 berkata...

nice laa meja tu, rm80 ok laa kan. syok laa amir tiap tiap ari menulis ala ala cikgu pasni hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg serbaguna la meja tulis amir ni..siap dgn whiteboard nye sekali utk amir tulis2..
insyaallah amir akan jadi anak yg bijak & bejaya..:))

Dalila Hamid berkata...

wah... bijak2...meluntur biar dari rebung

Aine Ainun berkata...

oh set ngan kerusi skali Ok la tu...

Amin...smoga Amir jd anak soleh n bijak=)

Aini Arif berkata...

makin rajin la amir pasni

hajarnordin berkata...

amin. .rasa nak beli jugaklah meja nie. untuk adik ^__^

LYAfrina berkata...

comelnyer maja tulis dia... msti makin rajin nk blajar lps ni

ch@ berkata...

ooohhh sungguh best meja amir ini. bolehla hantar oni utk diajar oleh cikgu amir.

Masya berkata...

mama: itulah.. kdg² geram jgk.. dah mcm cikgu jerkan xmoo menulis kat buku..

eija:hihihihi... amin insyaallhh...

dalila:btl tu.. klu nak berckp pun skrg banyak kene control dan cover.. tk dia mengikut..

aine:amin..

aini:harap macam tulah.. riau klu asyik nak main jer.. nnt syarif pun belilah blh belajar menulis mcm ni hihihihihi

hajar: beli tau.. jgn x beli..

lya:harap mcm tulah.. bg semangat sikit...

cha:hahahaha.. boleh aje.. tkt dah jumpe takmoo belajar pulak.. main jer..

Puan Kutu berkata...

ayah amir cikgu yer?bertuah amir dpt learning table.msti suka sgt2...rajin2 belajar tau!

Masya berkata...

puan kutu: a'ah... harap² mcm tulah.. klu tak asyik nak main basikal jer...

QasehnyaRania berkata...

mudah2an ikut jejak abah jadi cikgu juga..amin..anak beranak jadi pendidik..

click ur maxis

CtAyue berkata...

wah bestnya meja tu..kat mana beli? br perasan entri ni..hehe.. pandai amir tulis abc.. bagus amir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...