♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 25 Januari 2012

Home » » Perkhabaran Gembira BERGANDA²

Perkhabaran Gembira BERGANDA²

Assalamualaikummm Semua....

Rasa gembira sangat pagi ni bila dapat sms daripada syila mengatakan dia telah selamat melahirkan 2 orang baby kembar perempuan.. mesti sweet macam mama diakan.. kan....

Kegembiraan berganda bile dapat tahu baby lahir masa tahun baru cina jugak iaitu 23012012.. sama dengan tarikh bestday saya... tahun jer yang lain hihihihi.... maknanya syila bersalin awal daripada tarikh jangkaan... macam melahirkan syira jugak.. bersalin awal dulu.... ke baby lahir terkejut dengar bunyi mercun kot hihihihihi....

Berat baby seorang 1.7kg dan seorang lagi 1.5kg.. di Hospital Sutan Abdul Halim, Sungai Petani Kedah. Apepun kami sekeluarga mendoakan agar syila dan baby² sihat, nanti kite tunggu syila update kat blog dia yer perkembangan terkini... maklum lah mengandung kali ni dia teruk sikit... kesian kat dia.. entery yang terakhir kat blog dulu pun mengenai kontraksi makin menjadi. Tak sangka memang baby² nak keluar awal nak melihat dunia.... (^__^)v tahniah syila...

Alhamdulillah syukur semuanya dah selamat.... moga lepas ni giliran kami pulak (^__^)v

8 ulasan:

Tihara berkata...

Alhamdulillah..seronok tgk rezki org dpt baby..kalo la akk dpt kembar mcm ni kn best..tader dh org nk bising2 ..hehe :)

mala berkata...

salam kenal masya, follow u back :-)

IntaNBerliaN berkata...

alahaiii seronoknya bacav entry ni... mg sy dimurhkn rezeki utk tmbh ank lg :-)

`Aine`Ainun* berkata...

seronok dgr org dapat baby...
kita yg teruja...
kembar lagi,,=))

semoga rezki kita pula menyusul...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Alhamdullillah, Tahniah diucapkan kpd Syila, Srnoknye dia dh dapat kembar, girl pulak tu, msti comell sgt. Kami tumpang happy sama..

eija pulak debar menanti kelahiran anak adik eija yg juga skrg ni tgh ngandungkan twins, tp x tau lg jantina, duenya bulan 5 silap2 sama besday ngan anak eija Ziqry..ehhehe..:))

Masya berkata...

tihara: itulahkan suke sangat dgr org dapat baby kembar...

mala: tq yer...

ina & aini: moga rezeki kt pulak tahun ni yer...

eija:terujakan.. apepun doakan yg terbaik buat mereka semua.. moga diberi kesihatan yang baik...

Puan Kutu berkata...

alhamdulillah..best tu dpt sekali dua.baby girl plak tu.alangkah bahagianya klu sy maknya.hehe..

fieda berkata...

alhamdulillah dan tahniah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...