♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 30 Januari 2012

Home » , , » Makan² Di KFC 24.01.2012

Makan² Di KFC 24.01.2012

Assalamualaikumm Semua.....

Lepas hantar anak buah ke klang sentral  kami pun kelaparan, elok aje amir jerit² dalam kereta.. ayah nak makan KFC.. nak makan KFC aduhh.. ayam lagi.. boringnya ibu... sebelum nampak KFC tu dia nampak McD, semua dia nampak pun dia soh singgah nak makan haihhhh... padahal makan sikit jer.. tak banyak mane pun...

Sebab semua pun dah lapar singgah jerlah makan kat situ.. kebetulan ade orang buat party bestday pulak ... untuk budak²lah.. amir tengok jer.. nasib baiklah dia tak bising nak belon orang tu.. sebab ayah dah belikan mainan untuk dia siap² dia leka nak main bende tu.. kalau tak... mesti merenggek² nak belon juga...
 

Semua pun ayah yang order.. semua pun ayah yang bayar hahaha....
kami makan jer.. tolong amikkan sos.. nasib baik ade cheese wedges tu... pembuka selera dikala kelaparn (^__^)v
 Sibuk menyakat abang apis kat sebelah tu.. hebohh kat semua dia nak bagi tau ayah belikan mainan padehal.. selalu pun ayah belikan huhuhuhu....


Tiga orang ni kalau dah berjumpa.. memang tak nampak orang lain dah... abang amin sibuk menerangkan kat amir.. macam mane nak main bende tu.. macam paham jer amir dengar kan hahahahaha....


Lepas tu dah takde mood nak amik gambar semua pun makan penuh berselera... sebab kelaparan hahahaha.. ops.. gelak lagi.. amir lepas makan tak moo baliklah pulak.. sibuk kat playground sebelah tu...

Sempat lagi possing.. jenuh pujuk baru nak balik tu.. pun ajak singgah kerumah abang apis pulak huhuhuhuhu....

8 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kadang tu makan sikit tapi main yg lebih budak-budak nie kan Masya...

Tihara berkata...

wahh besh nye..dhlama dh saya tk mkn kfc ni..bie tah nkg beli..skrg sy ske marrybrown :)

fieda berkata...

anak2 kak fieda pun suka benor mkn kfc..lgpun sibuk nak mainan jer..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

sama la mcm Zaquan suka mkn Chicken, jnji chicken KFC & MC'D...:)

ainnoraini berkata...

kalau gi KFC kakain suka makan zinger burger...sedappp...

IntaNBerliaN berkata...

sy n hubby sk aym kfc ni.. sedapkan... ;-)

Puan Kutu berkata...

rugilah klu amir tak mkn sgt.klu abg aiman dua ketul ayam msti habis..hehe

anisalya berkata...

memang sedap mkn kat sini. biasa air sy akan tukar pd ice lemon tea or milo ais. sbb ada budak2. mls nk ajr minum air gas sg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...