♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 31 Januari 2012

Home » » Aku Yang K.E.L.I.R.U

Aku Yang K.E.L.I.R.U

Assalamualaikumm Semua...

Saya yang masih confuse/keliru daripada pagi tadi.. dan tak tahu kenapa ade 2 blog ni INTANBERLIAN & BLOG FIEDA RAFLI saya tak boleh bukak daripada pagi tadi sampailah sekarang ni...

Bile masuk jer keluar header lepas tu link akan bertukar jadi http://abcdead.com macam ni.. kenapa yer?? sape yang tahu tolonglah bantu saya ni... bile tanya dekat kawan lain dia orang jawab ok jer takde ape masalah pun... tapi saya bukak blog lain pun ok jer tak masalah.. confuse saya dibuatnya apa yang berlaku sebenarnya ni... ade virus ker?? tapi kena baca blog lain ok jer... Tolonggg.. tolonggg...... siap ade keluar macam kat bawah ni...

This domain name expired on Jan 30 2012 07:07PM
Click here to renew it.

Abcdead.com


image4

14 ulasan:

Aine Ainun berkata...

Alamak...
x tau la masha...

tpkan sy penah alami x ble bukak blog sendiri...
mmg suspend!

Xpe, sabar sat,
kejap lagi mst boleh...=))

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

haahla eija pun x boleh nak baca blog kak fieda..

ieja amieja berkata...

sy pun pernah kena gitu..rasanyer nnt dia ok sendiri kot..salam ziarah yer..follow cni..

eB ezrin berkata...

xder pn? hacker x?

Masya berkata...

aine: harap macam tu lah.. mslhnya dah satu hari...

eija: kenape yer?? confuse lah..

ieja:iyer ker.. blh ok sendri...

ezrin: itulah.. sy baru tanya kwn kat opis saya ni dia kate mungkin ade hacker msk blog intan.kak fieda/saya.. sbb tu link terus bertukar arah... hadoii sape pulak yg godam kami ni.. bukannya fames pun.. baru nak bertatih menulis huhuhuhu....

SEDIHHH

IntaNBerliaN berkata...

ehhhh... adoiiii... biar betoiii.. ni... adehhh... nape ek... emmmm... cuba yana try lagi... sbb org lain mcm ok je msk blog saya.. siap tinggal komen lg...

alamakkk jgnlah nak bergodam2 plak.. bukan retis pun.. adoiii...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

pernah juga buka blog kawan pastu kluar mcm tu juga..hmm..ntah apsal erk..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Masya...dah settle ke masalah ni?

ainnoraini berkata...

mcm2 kan...
kadang2 dia jd tak betul...pas tu ok pulak...

LYAfrina berkata...

huhu..ye ke?? lya blh je buka... try gna google chrome/morzilla

Masya berkata...

Alhamdulillah.. hari ni dah ok kembali seperti biaser.. terima kasih pada yang komen dan memberitahu juga klu ade yang tak boleh bukak blog mereka...

fieda berkata...

salam....adoii..mcm2 masalah kan...arini try gi terjah rasa dah ok kot..link tu yg buat kacau...dah remove dah..

Masya berkata...

kak fieda:alhamdulillah semuanya dah selesai... (^__^)v

Puan Kutu berkata...

alhamdulillah isu nie dh selesai kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...