♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Ahad, 29 Januari 2012

Home » , , » KLANG SENTRAL LAGi

KLANG SENTRAL LAGi

Assalamualaikumm Semua....

Cuti Terakhir raya cina hari tu amir sibuk nak pergi rumah abang apis, rumah sepupu dia.. sebelum pergi tu kami hantar anak buah dulu.. kat klang setral, ini kali kedua kami hantar.. dulu pun pernah sekali hantar...

Ramai betul orang masa hantar mira kali ni sampai pening rasanya dibuatnya... Layankan amir yang tak reti duduk diam masa tu... kesana kemari... saboo jerlah.. gelak kuat.. bergema² dibuatnya... entry ni auto publish jer, saya dah dalam perjalanan ke Teluk Intan. Pergi kenduri kawan kawin masa sama² belajar dulu...

 Eh² elok jer pandang kamera pulak.. tadi tak reti duduk diam....


 Pergi kacau ayah pulak.. nampak tak tu.. ayah dah buat muka serius tanda... tengah kepanasan, baru dapat duduk.. ramai betul orang masa ni...


 Kalau cakap adik beradik pun orang percaya tau hahaha.. muke ramai yang cakap lebih kurang, lagi satu dia orang berdua ni memang rapat.. kalau jumpe memang tak reti duduk diam...


steadylah... padehal tengah rungsing bas tak sampai² dah dekat satu jam tunggu...
inilah anak buah suami tu.. nama dia mira, belajar lagi kat politeknik.. hari tu masa pergi penang hantar dialah belajar kat sana...


Akhirnya bas pun sampai.. naik bas tambahan jer rupanya patutlah lambat, bas sekolah pulak tu... nasib baiklah selamat sampai.. bukan ape kalau bas tambahan ni takutt jer jadi apa² kat perjalanan kan susah....

Lepas balik hantar mira kami makan kat KFC hihihihihi.. jangan jeles... nanti kalau rajin kt update cerita kat KFC tu yer...


10 ulasan:

Tihara berkata...

seronoknya tavel macam ni..saya lak ske travel naik tren :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

mood nak berjalan boleh hilang kan bila menunggu bas tu terlalu lama!!!

IntaNBerliaN berkata...

a'aa la yana.. gambar yg first tu, nmpk jelas muka dorg lbh kurang :-)

Puan Kutu berkata...

mira belajar poli ye..sama macam adk bongsu sy..:)

Cho Zila berkata...

kalau naik basni memang dugaannyer byk teringat dulu2ler pulak... tapi zaman student ginilah gayanya kena tahan semuanya...

suri solehah berkata...

dah lama tak ke klang,,akak dulupun duk area sana gak

noor berkata...

sgt lama tak ke sana..ingt nak ke GM klang tp xsampai2 hihihi

slm kenal dr nor

Masya berkata...

tihara: kt pun dah lame tak naik train.. bas lagilah lama... rindu jgk sesekali nak bwk amir naik...

echa:btl tu huhuhuhu...

ina: hihihihi... ramai yg ckp sama...

kak muna: kat pennag jgk ker?? agaknya mesti mereka kenalkan..

zila:itulah masa belajar jer dulu naik bas.. memang memori btllah...

kak suri: iyer ker..

noor:dtglah GM best tau.. macam² ada sekarang ni.. mata pun rambang nak membeli...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

btol mmg ada iras mcm adik beradik,

poli penang PSP ye,, eija super senior poly penang dulu, kami 1st batch..:))

QasehnyaRania berkata...

ooo. a'aa sama la muka dorang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...