♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 26 Januari 2012

Home » , , » Pembuka Selera Di Petang Hari

Pembuka Selera Di Petang Hari

Bubur Sagu


Makan menu ape petang ni... ni cuma gambar hari tu masa cuti jiran sebelah rumah bagi... kebetulan tekak ni tengah sakit.. memang banyaklah saya makan, mengadap bende ni... sejuk jer masuk kat tekak ni.. kalau sihat jangan haraplah nak makan dalam rasa suam² memang saya boh air batu hahahahaa... lagi membuka selera macam makan cendol tu...

Lain dari yang lain pulak bubur sagu jiran saya bagi kali ni.. dengan warna hijau tu.. memang pembuka selera dibuatnya... selalu makan warna putih jer.. jangan marah yer.. kawan² jamu mata jerlah sebab dah habis pun.. cuma nak bagi idea jer.. kalau duduk rumah bolehlah buat menu ni petang ni.. mesti sedappkan.. (^__^)v

12 ulasan:

mala berkata...

sedap ni makan sejuk-sejuk. kalau letak sirap gula melaka lagi mengancam!

Zefa NorAsmara berkata...

Menarik dan nampak sedap.. :D

ps: Tak pernah buat bubur sagu... biasanya masak pengat atau apa2 bubur letak sagu adalah..

LYAfrina berkata...

lya x pnah makan pon.. nk try.. tp.. mcm xleh nak g.. sedap x??

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg pembuka selera lebih2 dimakan sejuk2..
selalu gak org buat desert kenduri kawin skrg ni..

Cikpuan rara berkata...

wow nmpk sedap.ramai yg update pasal ni.

anisalya berkata...

memang sedap. terutama time2 sakit kan? ngeee...

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! berkata...

semalam baru makan bubur sagu dan pisang nangka.. sedap!! =)

amiey lee berkata...

sedappp nye....suka juga kalau dapat makan time sejuk yummyyy

izahdaut berkata...

wiii sedap nyer sagu sagu gitu. dah terliur dah ni..hehe

IntaNBerliaN berkata...

oh tidakkkkkkkk....saya dah start teringin nak mkn... tak leh jadi.. confirm minggu depan saya buat.. nak kene beli sagu dulu..hihii

ptg ni nak balik kg, xleh nak wat..hihii

fieda berkata...

uii..sedap tu masya oiii...

QasehnyaRania berkata...

baru je lpas makan tadi. suami dapat msa kat rumah kenduri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...