♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 25 Julai 2012

Home » , , » Cadangan menu yang simple untuk dimasak masa berbuka

Cadangan menu yang simple untuk dimasak masa berbuka

 
Sardin sambal (tak habis boleh makan dengan roti)
Bendi goreng belacan campur tempe
tempe goreng permintaan my hero untuk kesian kalinya
simple kan.. kan... kan.. ;p


Bicara Hati : Hari ni nak masak sup sayur telur jer kut huhuhuhuhu... ntahlah tak pikir lagi .. dah masuk dapur kang barulah dapat idea hihihihihi... 



14 ulasan:

Eca Dwinky Asha berkata...

lama xmakan tempe.uwaaaaaaaaaaaa

LYAfrina berkata...

sardin tu,mmg febret laa

fieda berkata...

yg simple tu la yg best..

~Sweet Honesty~ berkata...

yg simple tu yg sedap n menyelerakan..(^_^)

ieedaz @ mama_isha berkata...

Taksah kalu xde tempe yer :-)

Saya Disini berkata...

simple tdp sedp

♥ ROS ♥ berkata...

nyum2... :)

Ummi Iman berkata...

Sedap ni..

qaseh johanna berkata...

simple betol ni..klo dh nma jawa.. masak la apapon..tempe xtggal ye.. hehehe

Izan Ishak berkata...

menu yg simple macam ni lah yg buat makan bertambah2... dah lama tak makan tempe tu...

QasehnyaRania berkata...

haha..dah lama xmakan tempe..tp hari ni berbuka boleh makan tempe sbb dah ada stok ..hehehe

anisalya berkata...

simple tu la yang sedap. kalau kat rumah ni kena fikir apa yg budak2 nak mkn. mak bapak okay je makan apa pun.

9n0L4 berkata...

tempe gorengggg. sempoi. sedapnye. :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Simple tp sedap..
antara menu yg selalu k.eija masak jugak, tp dh lama la pulak rasanye x masak n mkn bendi goreng..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...