♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 24 Julai 2012

Home » , » Maraton ke rumah kawan²

Maraton ke rumah kawan²

  

Alhamdulillah dah masuk hari keempat ramadhan, tengah hari tadi dikejutkan dengan perkhabaran pak cik sebelah mak meninggaldunia sakit tua. Mintak maaf sangat tak dapat nak ziarah kebetulan hubby pulak nak kene pergi U hari ni ... minggu ni hubby exam dengan minggu depan.

Hati ni rasa semacam dari pagi tadi ... nak menaip entry pun macam malas ... rupenya ade perkhabaran tak baik, al-fatihah buat arwah embah man (panggilan mesranya).... bile dah takde mood nak menaip.. mule lah mood nak berjalan² jer kan.. kan.... sudahnya hari ni saya maraton rumah kawan² blog baca entry jer... lepas tadarus tadi .. padehal keje ade jer nak kene buat ni .. sambil jeling² hihihihihihi.... ade jugak entry yang lame² saya baca hihihihihii ... baca jer .. tak komen pun ..;p

Oklah take care semua .. bye ... (^___^)


Bicara Hati : Alhamdulillah semua alamat pemenang kuiz A'Famosa dah ade .. insyaallah saya akan pos kan dengan segera .. hadoilah jenuh nunggu email nak dapat alamat.



10 ulasan:

Afasz berkata...

takziah buat family awk

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Al-fatihah buat arwah,
moga ditempatkan dikalangan mereka yg beriman..AMIN.

kami pun tengahari bertadarus :)

eija pun baru nak ber BW ke rumah kawan² ni..:))

Nieyl berkata...

takziah kak...semoga roh nyer di tempat kan bersama orng yg beriman..Al-fatihah

izan mama mia berkata...

takziah..mg rohnya dicucuri rahmat,
slmt berpuasa masya...

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam yana.AL-FATIHAH tuk embah man.

IntaNBerliaN berkata...

al fatihah utk arwah...

anisalya berkata...

mmg macam tu la kdg2 tu. kalau dah dtg rasa M tu mmg M la...

eita berkata...

al fatihah...

ieedaz @ mama_isha berkata...

Al-fatihah buat arwah

fieda berkata...

Al fatihah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...