♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 23 Julai 2012

Home » , » Rutin bulan ramadhan

Rutin bulan ramadhan

 

Alhamdulillah masih dipanjangkan umur, hampir 3 hari kite berpuasa hari ni.. cepatnya masa berlalu .... moga ibadah kite semua diberkati amin....

Kebiasaan dan menjadi rutin tahunan dipejabat bile bulan ramadhan pastinya ade tadarus, insyaallah tahun ni pun saya join lagi ... bersama kumpulan yang sama. 

Alhamdulillah ni gambar tahun lepas ..... 
Masa khatam tak ramai yang dapat join sebab ade keje luar memasing huhuhuhuhu ...
 
 
Bicara Hati : Insyaallah tahun ni ramai ahli baru maklumlah ade yang dah bertukar dan ade yang baru masuk kerja dipejabat (^___^)v.
 
 
 

16 ulasan:

Ujie berkata...

alhamdulillah..ada program gitu.
bagusla tmpt kerja masya..

setengah tmpt tu, program iftar (buka posa) buat. tapi program yg patut utk Ramadhan tak buat pulak.

Kakzakie berkata...

Terbaiklah kalau ada tempat kerja ramai-ramai yg beragama Islam. Tak adalah sembang memanjang. Ini satu cara hindarkan banyak bercakap kosong

Tahniah dari kakak:)

Nieyl berkata...

Sama la kite..kat opis nieyl pun every year akan de tadarus :)

Eca Dwinky Asha berkata...

bestnya bertadarus.

Tihara berkata...

alhamdulillah..seronoknya bertadarus.. :)

anisalya berkata...

alhamdulillah...

eita berkata...

best nyer boleh tadarus beramai2 macam ni...

macam kata kak uji ...
program bukak pose ada plok diorang buat..
program tadarus ni jarang sangat buat yer

|| NaFiRaa || berkata...

alhamdulillah.. banyak ganjaran joint xtvt berfaedah cam nih..:)

Mrs Lurve berkata...

dkt ofis pun buat jgk tadarus nie, dah masuk tahun ke3 dh...alhamdulillah ramai sambutan.

AdaM Hawa berkata...

semoga berterusan majlis tadarus ni.. kan masya..

Afasz berkata...

makin meriah la ...

Puan Kutu berkata...

bagusnya,tak byk tmpt keja yg macam yana.terisi juga ramadhan dengan amalan tadarus.Msti best!

ieedaz @ mama_isha berkata...

Wah bestnye ade program mcm ni dlm bulan ramadhan..

Ummi Iman berkata...

Baguslah.. company pun beroleh berkat mcm ni ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Kami pun sudah menjadi rutin di pejabat ni bertadarus..Alhamdullillah..Moga kita dapat kumpul pahala yg byk bulan yg mulia ni..

IntaNBerliaN berkata...

bagusnya opis yana ni.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...