♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Sabtu, 28 Julai 2012

Home » , , , » Pagi² dah layan pororo

Pagi² dah layan pororo

 

Setiap kali bangun pagi jer amir sibuk nak tengok kartun pororo penguin ni ...
Hadoilah ... bayangkan bangun² tidur mintak susu terus mengadap tv 
Sabooo jerlah ibu ni kan .....


Bicara Hati : Mood hujung minggu ayah exam, belum lagi dapat shopping raya .. amir layanlah Disey junior tu jer .... kang lapar mintaklah biskut atau susu.




15 ulasan:

ieedaz @ mama_isha berkata...

Isha pun same... paling isha suke layan timmy time :-) hehee

sHaR!Na eLyaNa berkata...

Pororo cute hehe

Syira berkata...

salam..

sabar...lambat lagi raya ')

Masha Meisters berkata...

hehe...ibu memg kena sabar...join sekali tengok kartun la :)

nn lylyn berkata...

budak2 ^^

izz iizza berkata...

dh jatuh cinta dia ngan citer ni ya..:)

Tihara berkata...

biasa dengar nama katun ni tp tk penah tgk,,kalo ank buah sure konker tv nk tgk ni :)

eita berkata...

seronok tengok citer katun ni

Ummi Iman berkata...

Takde astro tak kenal pororo ;) tgk tv takdelah kacau ibu dia ;)

Saya Disini berkata...

xpernh tngk

MamaEma berkata...

bila anak tgk..kadang-kadang mama pon join sama.

p/s; kalau berminat nak beli pb, boleh bayar ansuran juga..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Sama la mcm anak k.eija pun, bgn pagi jerk dh minta tolong bukak channel kartun..

IntaNBerliaN berkata...

best ek cite ni.. xpnh tgk lg..

anisalya berkata...

ank yg sulung suka jugak tgk tv. tp certai cerita kartun je la.

fieda berkata...

sama jer la dgn budak yg sebaya dgn amir kat umah ni..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...