♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 29 Ogos 2012

Home » , , , , » Kau Yang Terindah

Kau Yang Terindah

 
 
 
Kami berdua di pagi raya ...
Alhamdulillah dapat meraikan bersama².....


Kami berdua lagi .....
Dah besar pun masih nak beriba lagi ...

Alhamdulillah syawal kali ke lima kami bersama² bertiga (^____^)v


So sweet momentom tom tom .....
Moga dipanjangkan umur dapat meraikan bersama lagi di tahun hadapan.
Tema Hijau lumut pilihan anak bujang saya huhuhuhuhu ......

Selamat hari lahir buat hubby yang ke 36 tahun pada hari ini 29.08.2012
Semoga di panjangkan umur & sentiasa dimurahkan rezeki buat kami.
Terima kasih kerana menjadi pendorong dan penyokong ibu selama ni walau ape jua yang terjadi pahit dan manis dalam usia perkenalan kita .. sayang ayahh... mmmuaaahhhh ..... (bajet macam hubby bace blog ni)
Letak gambar lame suprise kat hubby masa bestday dia 2010 kunun² belajar buat bluberry cheese cake masa tu ... suke betul hubby.
Hadiah tahun ni dah bagi awal masa nak raya hari tu .. itu jerlah yang termampu.. nak beli yang mahal tak mampu  hihihihihi .... (hadiahnya biarlah dirahsia)


Bicara Hati : Malam ni tak dapat nak raikan bersama ayah sebab ayah ade program kat sekolah ... malam tadi pulak ade baraan beraya ramai² kat lorong rumah kami, tapi rumah kami belum sampai giliran lagi sebab jiran² request nak pizza takde mood nak buat tutup pagar jerlah bolehhhh......


14 ulasan:

izan mama mia berkata...

hepy besday to your suami.....

cantik pic raya...

sal ya berkata...

tahun ni pakai hijau ek. alhamdulillah... sebab masih berpeluang untuk bersama kan?

Ujie berkata...

Harga hadiah tak penting, yg penting tanda ingatan..skdr wish pun sgt cukup sbnrnya.

*smoga masya bahagia slalu bersama keluarga tercinta!

lia berkata...

Hepi besday kat incik husband masya...

Ikhlas tu penting x kisah adiah apa pon kan :)

Mimie_Zatun berkata...

hepi besday untuk ur hubby..
Sama dgn besday mimie hr ni..
hehe..

fazitaismail berkata...

suka sgat dgan warna hijua lumut tu..sejuk jek nmpak..hehe

Mrs Lurve berkata...

happy bufday to ur hubby,
moga terus bahagia besama ke akhir hayat...sweet je pic raya tue

Wanieys berkata...

hepy besday tuk husbang kak masya...Alhamdulillah dpt meraikan hari raya bersama insan tersayang :)

QasehnyaRania berkata...

hepy besday buat suami akak..doa ciksu semoga dipanjangkan mur dan sentiasa mrh rezeki...amin

sampai hati ke nk tutup pagar..hihi

QasehnyaRania berkata...

hepy besday buat suami akak..doa ciksu semoga dipanjangkan mur dan sentiasa mrh rezeki...amin

sampai hati ke nk tutup pagar..hihi

PUANSTOBERI berkata...

thn ni cam ramai lak kaler ijau.. akak pun kaler ijau gak..tp tak amik gmbo pun. nenati la. huhu

LYAfrina berkata...

selamat hari lahir buat suami masya..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg so sweet..comey jerk sedondon hijau lumut..:)

fieda berkata...

happy belated besday ayah amir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...