♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 23 Ogos 2012

Home » , , » Sampul Duit Raya Lagi

Sampul Duit Raya Lagi

 
Murah rezeki sampul Raya tahun ni lepas dapat banyak sampul koleksi sampul duit raya tahun 2012
Dapat lagi sampul .. senang nak isi duit² ... tu pun ade yang tak bersampul hihihihihi... 
 
Sekeping sampul duit raya dari Astro kat surat kabar metro

Paling laris sampul ni .. budak² suke hihihihihihi....

Dapat duit raya jugak, hari terakhir kerja jumaat tu .. rezeki²... untuk amir pun ade bos bagi .. tq boss .. kalau kawan² opis lain tahu mesti jeles ... rezeki amir lah tu ... bos bagi balik awal jumaat akhir sebelum raya tu kerja ½ hari jer (^_____^)v


Bicara Hati : Dah mule kerja hari ni ... 5 Syawal, sempat maraton jugak beraya rumah kawan² kat blog jer hihihihihi ..... nak update entry takde idea lagi nak menulis ... tunggu lah ade mood nanti yer... sebab raya tahun ni biaser² aje...




9 ulasan:

PUANSTOBERI berkata...

hai... hikhik...tenkiu darl keychain kuning tu.. :)

Tihara berkata...

akak dah ada mod nak nulis tapi kawan2 still sibuk beraya..takpa2, tulis n baca sowang2..kwang3...sampul raya akak ske yg panjang sbb duit baru susah nak lipat kan.. :)

lia berkata...

Betol... Betol... Tahun ni mmg raya biasa2 jer rasanyer hu3

nur anis berkata...

sampul saya dah habis dah..last last memang tak bersampul lah..huhu

eita berkata...

tahun ni ita pun macam budak2 jugak..
sibuk colect duit raya ..
hehehehhe.....

ita sama macam kak tiha..
tulis n baca sorang2...
hahahha..
semua sibuk lagi beraya..

Puan Kutu berkata...

Sampul upin ipin tu mmg sgt comel,patut la budak2 suka..

Selamat Hari raya buat masya sekeluarga..:)

Ummi Iman berkata...

Bdk2 suka lah dpt sampul upin ipin tu...
Bestnya bos bg duit raya... rezeki :)

sal ya berkata...

macam2 sampul ada sekarang ni. daripada yg biasa2 kepada yang luarbiasa kan...

ros_reeza berkata...

Selamat hari raya Aidilfitri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...