♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Sabtu, 11 Ogos 2012

Home » , , , » Terima kasih kawan

Terima kasih kawan

 

Terima kasih ch@, sangat² hargai pemberian ini .. sungguh pun kite tak pernah bersua ... tapi saya tahu kamu lalu lalang kesini .. cuma tak tinggalkan komen jer.. kan.. kan.. kan ... hihihihihihihi

Tak sangka dapat kad daripada cha, hasil tangan yang sangat kreatif, halus mulus gambar ketupat .. owhhh rindunya nak makan ketupat .. mak dah lame tak buat .. sebab raya sekarang mak lagi suke buat lontong daun pisang makan dengan kuah daging kacang atau ayam kicap .. nyum².....

Pecah kaca 
Pecah gelas
Kalau sempat 
Saya balas
hihihihihihi .... (^______^)v 


Bicara Hati :
Kali terakhir dapat kad raya masa bertunang dulu hubby bagi .. siap ade duit dalam tu rm5.00 duit baru masa tu... ;p rasanya lepas² tu memang dah tak dapat kad, lagi² dah kerja ni .. ramai yang suke sms malam raya.




20 ulasan:

Madam iEeDaZ berkata...

Betul masya, zaman skrg guna sms atau pun wish kt fb je kan :-)

Unknown berkata...

wah dapat kad raya best tu... akak selalu juga dapat kad raya client bagi,...

Tie HT berkata...

cantiknye kad dia, kretif :)

Unknown berkata...

cantik kad raya bt sendiri...dan pantun kad bawah tuu...cam best ler pulak..hihi

lia berkata...

moh kita bg kad raya kat husband nak? suprise gitu he3

puanstoberi berkata...

cantik ketupat...akak nyer gambo masejid. hihihik

mala berkata...

salam aidilfitri dari muscat, oman

mala berkata...

salam aidilfitri dari muscat, oman

Deq's Qienz berkata...

wahh syiokk la dapat kad raya..masya tak nak kasi kat kite ke??hehee

eita berkata...

alahai kiutnyer..kreatif betol lah..

ruse_nidzan berkata...

buat sendiri lagi menarik dan terharu ;) tahniah

QasehnyaRania berkata...

mornink..cantik dan inovatip...
yg penting hijau kuning tuh..hehe

dah buat kueh ke atau buat kueh tunjuk?
su buat sikit..ala kadar je.raya thun ni mood sedih ..;(

- AZIE - berkata...

cantik kad dia!

Cik Rose berkata...

so sweet dapat kad dari tunang tersayang dulu :) siap ada duit raya :)

sal ya berkata...

cha ni mmg kreatif.

Cikrosecute berkata...

cantik kad raya.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

cantik kad raya tu...bestkan dpt kad raya hihi

IntaNBerliaN berkata...

cantiklah plak kad raya tu :-)

fieda berkata...

kad lain dari yg lain..

eija_sweetmama berkata...

k.eija pun ada dapat kad raya drpd cha, mmg cantik kan hasil tgn cha..:)

k.eija baru terima sabtu lepas, x sempat nak up n3 lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...