♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 14 Ogos 2012

Home » , , , , » Gantung kuali - Iftar di Chicken Rice Shop

Gantung kuali - Iftar di Chicken Rice Shop

 

Alhamdulillah dah 25 Ramadhan, cepatnya masa berlalu .... boleh dikatakan sepanjang berpuasa ni banyak yang kami berbuka makan kat rumah jer.. kalau kat luar rumah pun.. kat kampung jerlah hihihihihi ....


Tapi minggu lepas kami sempat berbuka diluar ... yang sebenarnya secara tak sengaja pun ... kami terbaca iklan kat surat khabar ade offer susu amir kat carefour .. ape lagi sepantas kilat kami pergi carefour bukit rimau .. itu jerlah pun yang dekat dengan rumah ni ... tapi dah name pun offer mestilah stok terhad .. hampa satu pek pun takde tau .. licin.. kosong jer kat bahagian susu tu ....


Dah alang² kat luar tu .. hubby ajak jerlah berbuka kat luar .. saya setuju jer ... lagilah suke tak payah nak masak²kan.. kan... ;p Amir?? lagi lah berganda² suke .. sebab dapat berjalan²... bile hubby suruh order mulelah kalut tak tahu nak order ape ... sebab tak reti nak order hihihihi... tu yang hubby soh order sy belasah jer.. nak pakej mkan 2 orang untuk set ayam percik kelantan .. hihihihi..  menu dia ok... cume crs ni kadang-kadang masin sikit huhuhuhuhu.. lagi-lagi sup.

Kami berbuka kat chicken rice shop carefour bukit rimau jer .. auuummmmm ..... yang kelakarnya tak puase takde pun nak makan kat situ .. bile nak buka boleh pulak nak makan kat situ. (^______^)v

Antara menu² yang saya order ayam percik kelantan, hari tu tertengok kat blog anje.. terliur macam sedapp jer.. memang sedapp pun.. amir punyerlah memuji² cakap sedapp.. sebab tak pedas memang selera dia lah (mentang² ibu dia tak pandai masak rendang)
tahun lepas pun iftar dengan proton kat chicken rice shop jugak tapi kat bukit tinggi. 
 
 Lepas shopping, dah makan .. haruslah berurut hihihihihi ..... dah macam acara wajib pulak... 


Bicara Hati : Semalam patutnya iftar kat hotel premium dengan kawan² opis takde rezeki nak join, tibe² bapak mertua hantar munjung makanan hihihihihi... murah rezeki gantung kuali lagi.




18 ulasan:

ieedaz @ mama_isha berkata...

suke jugak mkn kat chicken rice shop ni..kerabu mangga dier mmg sedap! :)

Lynda Che Lah berkata...

dr hari tu nak g iftar kat Chicken Rice Shop..tak menyempat lagi

Mrs Lurve berkata...

xpernah mkn pun dkt chicken rice shop nie...kalo sedap boleh rekomen ke apa yg sedap

lia berkata...

suka mkn kat chicken rice shop... sbb portionnyer mmg kenyang amat he3

♥ ROS ♥ berkata...

Samalah dengan ros.. Bila hujung2 ramadhan ni memang down nak masak..maka berbuka di luar je lah,, huhuhu

CtAyue berkata...

sy tak pernah makan atau rs chicken rice shop..hihik.. sedap erk..nt nak cuba juger lah.. :)

fieda berkata...

taun lepas kak fieda pun pernah gak berbuka kat CRS ni..

fieda berkata...

kad raya special tu dah sampai tadi..dlm tu ada duit raya..mekasih byk2 ye..tp kan keronsang yg menang kuiz aritu takder..just nk inform jer la kay yana kot cicir ke..hihi

eita berkata...

bab gantung kuali ni yang seronok ni..
x yah masak....

Eca Dwinky Asha berkata...

eca suka kerabu mangga kat chicken rice shop..hehehe

ieda berkata...

bestnya sesekali layan berbuka di luar kan .. chic rice shop nie lebih sedap dari rasamas koot ;)

Yana Libra berkata...

wah..seronok amir dapat makan kat luar ye kak~ hehe :)

anisalya berkata...

sesekali mkn kat luar seronok jugak. sempat je. nnt email add ye. tp dpt lps raya la.

mama aleen berkata...

sedap.. tapi semalam penuh meja.. :)

Wanieys berkata...

wah amir happy jer dpt mkn kat CRS hihi..kak masya brooch dh dpt..thanks tau :)

QasehnyaRania berkata...

haha..bestkan dapt gantung kuali sekali sekala..

syok je bapak n si anak berurut..ibu tak urut ke?

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

x pernah lg try berbuka di Chicken Rice Shop, sama lah thn ni lebih byk berbuka di rumah berbanding di luar..n paling kurang sgt g PARAM, kalau x thn2 sebelum msti nak g PARAM.

Ummi Iman berkata...

Tak pernah pergi bukit rimau ;) ada carefour rupanya. CRS tak pernah masuk lagi ;) boleh cuba nanti. Seronok gantung kuali ya;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...