♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 29 Ogos 2012

Home » , , , » Melaram dengan baju melayu sedondon di pagi Syawal

Melaram dengan baju melayu sedondon di pagi Syawal

  

Bile ibu sibuk di dapur menyiapkan juadah untuk dijamu selera ..... Amir mintak tolong ayah pakaikan butang baju ... sanggup tunggu ayah balik solat.



Senyuman yang bikin awek² cair di pagi hari hihihihihihi .....


Bicara Hati : Suke betul amir dengan baju pilihan dia ni, naik heran saya .. tak pernah² nak bergaya pakai baju cekak musang gini haihh siap berbutang, bersampin & bersongkok.



15 ulasan:

Salina@IbuAqil berkata...

Alololololo!!
Senyum simpul lg tu..
Hi3!!!
Comel3!!!

Wanieys berkata...

segak sungguh amir berbaju melayu...sweet jer tgk ayah dia tolong pakaikan butang baju hihi

izan mama mia berkata...

habis semua aweks aweks terpikat nih dgn senyuman dia..hiihi

fiza berkata...

Segaknya ☺☺

Errah berkata...

cantiknya sedondon...family errah main bantai je..hehe

MamaEma berkata...

smart boy..

QasehnyaRania berkata...

bestnya daapt berya cam ni..
ibu sebok didapr,ayah siapkan ank.
bila agaknyadapt merasa saat2 manis itu?

Tihara berkata...

ske tengok orang pakai sedondon,cutenye amir..kaler ijau my fav :)

PUANSTOBERI berkata...

sbb Amir da big boy... tu dia nak pakai lengkap tu :)

LYAfrina berkata...

wah..encemmmmm

Ummi Iman berkata...

Betul tekaan akak kan? Warna hijau. Sangguplah sebab warna kegemaran Amir. Cantik hijaunya :)

|| NaFiRaa || berkata...

segaknye amir.. mesti lah suka.. warna baju pilihan sendirik.. hehehe

eita berkata...

dah makin besar tu yang nak melaram tu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

encemnye amir siap lengkap dgn samping dan songkok,

Thn ni k.eija x belikan pun Zaquan samping sbb sblm2 ni beli dia x nk pakai pun..

lebih kurang sama la tema kita thn ni ni cuma hijau lumut kami terang sikit..hehe..

fieda berkata...

anak teruna dh besar..tu pandai melaram tu..maira suka pilih kaler pink jer kalau utk baju dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...