♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 15 Ogos 2012

Home » , » Koleksi sampul duit raya tahun 2012

Koleksi sampul duit raya tahun 2012

  
Masing² dah tukar duit raya, lagi² duit raya baru kan.... tapi sampul dah ade belum hihihihihi.. tahun ni alhamdulillah banyak sampul free duit raya dapat, shopping sana sini semua bagi sampul.

Antara koleksi sampul raya yang kami dapat tahun ni ....

Pasaraya econsave masa beli barang dapur awal ramadhan hari tu .. awal² lagi dah dapat hihihihihihi ...

Ade kempen belian air twister pek berkembar di carefour semua pun dapat sampul free....
hubby beli 6 pek .. dapat sampul pun banyak ....
jadi tahun ni tetamu datang rumah kami hidang air twister (kalau ade yang datanglah.. kalau tak kami jerlah yang habiskan)

Sampul duit raya daripada petronas masa isi minyak kereta.

Sampul duit raya daripada Ambank memang setiap tahun dapat sebab kami renew roadtax bulan 8, bulan nak raya hihihihihi ... kalau raya awal mungkin dah tak dapat lagi (^____^)v


Tengah musykil mane gambar sampul cimb bank dengan upin ipin yang dapat dari carefour .. ni mesti amir ter'delete' sebab semalam sibuk tengok gambar kat kamera. Korang dah ade sampul duit raya belum?? mesti lagi banyakkan.. macam² koleksi ... saya punyer biaser² jer...
 
 
Bicara Hati : Setiap sampul yang ade corak berlainan kami akan isi jumlah wang yang berlainan, jadi mudahlah kalau nak agih²kan nanti takdelah keliru .. hihihihi.. itu jerlah motif kami ade sampul duit raya banyak² ....




24 ulasan:

ieedaz @ mama_isha berkata...

amboi byk sampul duit raya tu..nk duit raye bleh? hehe

ummiarissa berkata...

duit raya dah ada..sampul je tak cukup...tak tahulah nape tahun ni kurang dapat sampul duit raya free...bagi cam tu je lah tanpa sampul

QasehnyaRania berkata...

morning yana =)
ni nak habaq ni..hi3..galok sikit..
semalam dapat mkn TF dah jumpa kt TBS..kih3
suka2..

tahun ni tak ada sampul raya. guna yg tahun lpas masih berbaki

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

alhamdullillah k.eija pun thn ni dpt byk sampul raya free tp x dpt pun dr shopping kompleks yg byk dpt dr opis..hihi..(sampul affin bank & maybank). Duit raya jerk yg x byk..hehe..

Eca Dwinky Asha berkata...

dlm byk2 ne,mesti ada satu tuk eca ye kak.hehehe

Sha Saperi berkata...

nak duit raya jugak..tahun ni nak beraya ke rumah untie yanala..mesti dpt banyak duit raya

lia berkata...

xde sampul duit raya g tahun ni hu3

Mrs Lurve berkata...

sampul raya blm ada ag pun huhuhuhuhu

Ibu Lala berkata...

wahh petronas dgn twister pun bagi sampul duit raya ek. bestnye...

Ummi Iman berkata...

Byknya sampul.. akak satu sampul je ;)

ieda berkata...

banyak tuu
macam2 jenis kan
akk lak kumpul yg dari bank ekek ;)

ieda berkata...

banyak tuu
macam2 jenis kan
akk lak kumpul yg dari bank ekek ;)

Saya Disini berkata...

bnyknye

PUANSTOBERI berkata...

akak pakai sampul kementerian kiterang ja. jabatan thn ni tak buat. hihi.

fiza berkata...

Byk gak tu. Saya baru dpt 2 peket. Tak cukup nih ☺☺

|| NaFiRaa || berkata...

waaahhh.. banyaknye sampul duit raya.. jimat lah cam nih kan~ tak yah beli sampul duit raya lagi..:)

nur anis berkata...

banyaknya sampul..saya ada sampul maybank je..tu pun kawan bagi..huhu

fazitaismail berkata...

ehh sama lah kita..selalunya sampul raya tak penah beli pun..dpt free dr semua pihak..jimat dah kat situ..kann )

Wanieys berkata...

wani pun dapat free juga sampul raya...himpun2 jadi banyak la...hihi

izan mama mia berkata...

banyaknya sampul...

♥ ROS ♥ berkata...

Ros byk sampul dr bank jer.. Suka tgk sampul yg first tu..cntik :)

MamaEma berkata...

time nak last ni..baru dpt sampul duit raya...

::EIDA:: berkata...

Eh eh? Lawanya sampul petronas tu.... Asal ida tak dapat pun? Hari tu ida isi penuh lagikkk... Tak aci! =(

anisalya berkata...

tak payah beli sampul lain dah. pakai yang free je kan. ada jugak dapat drpd econsave tp sampulnya ada koyak2 sikit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...