♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 31 Julai 2013

Home » , , , , , » 10 Yang Bertuah Di Blog Masya

10 Yang Bertuah Di Blog Masya



Bismillahirahmannirahimmmmm ...... allahuakbar dah 1 hari berlalu ramadhan kita yer, moga kawan² semua diberi kesihatan yang baik sehingga petang untuk berpuasa ... sehingga ke 30 Ramadhan. Entry ni sepatutnya saya publish semalam.. dah semalam tak sempat pagi ni jerlah baru publish.

Oklah saya dah niat dah dengan kawan² blog yang baik hati .. yang rajin datang, yang rajin komen, yang rajin singgah sini ... dibulan yang baik ini saya nak ucapkan terima kasih sangat².. kerana korang semuanya sudi sokong blog masya ni, maklumlah masya ni kan sukati jer nak menulis.. kadang tu mesti ada yang rasa oberrrr...... itu pun ko nak cerita masya, eh².. tempat ni pergi pun nak bagi tahu .. kan oberrrr namanya tu hahahahaha ...... lepas tu menaip kelangkelibut dah berteraburrr dibuatnya (haihhhh.. yang ni mmg bantai gelak kalau bukak blog baca tetiba taip tak betul hahaha)


10 Blogger yang bertuah yang rajin komen di blog masya sepanjang ½ tahun 2013, saya dah print screen siap² masa 1 julai tu .. saya amik yang komen sampai 30 jun 2013 sahaja.. jadi inilah antara yang bertuah itu.







Okkk dah nampak, sila bukak mata besar².. nama korang masuk senarai tak??? Harap semuanya sudi melaporkan diri pada saya secepat mungkin, hantarkan alamat pada email saya nowzyana@yahoo.com atau tinggalkan alamat kat ruangan komen .. saya takkan publishkan .. cepat² yer.. 






Hadiah Kerongsang rama² Buat Qaseh Rania & Izan Mama Mia






Hadiah Keronsang ni kawan saya buat, bukan saya buat tau.. saya pun takda koleksi macam ni.. saya beli khas untuk kawan² blog yang rajin komen buat Kak Tihara, Fiza, Nafira, Nad MamaZN, Eita, Kak Eija & Nora Karim








Mereka² yang suka komen ini jugak akan dapat sekeping kad raya daripada saya, haruslah saya buat sendiri hihihihi.... kreatif tak kreatif kalau dah sampai kang korang tengoklah sendiri suprise hahahahaha ..... ok hadiah untuk Puan Kutu a.k.a Murni tak sempat snap gambar, tapi rasa dah snap ntah mana hilangnya gambar tu dalam kamera takda.. sehelai shawl tribal harap Murni sudi terima.



Ini jerlah yang saya mampu bagi, kalau boleh nak bagi ramai lagi tapi takda bajet ... pada yang tak tersenarai jangan kecik hati yer.. insyaallah ada rezeki korang dekat blog masya ni lain kali ok.. tau.. tau.. jangan majuk².... ehemmmmm ... insyaallah ada suprise jugak buat blogger² yang rajin intai² blog ni tapi jarang komen .. saya nampak kamu .. hihihihihihi .... (^_____^)








Bicara Hati : Moga dipermudahkan segala urusan dan niat baik saya ni, amin....





P/s : Ni entry melekat hingga semua orang beri alamat ... entry baru scroll bawah yer... 









46 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

Waaaa! Mekaseh yana!!!
Sangat hargainya :)
alamat dh ada kan? Hehe

Kakzakie berkata...

Tahniah buat mereka semua:)
Hadiah di bulan ramadhan lebih bererti kan

mama3heroo berkata...

tahniah buat mereka semua..

izan mama mia berkata...

tq yana, ehe dah terbiasa panggil masha,,

pn kutu tu mmg terer arr komen tapi akak xleh g blog dia ,,, xtau napa,,, huhuh,,geram nak tgk afia tuu

lizz berkata...

tahniah untuk mereka semua...

Khai♥Rin : anies berkata...

tahniah2
rezeki ramadan tu

Ratu Hatiku berkata...

Tahniah buat mereka semua.. Cantik hadiah tu.. :)

lia berkata...

tahniah buat mereka ;)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam Masya..

alhamdulillah..dan tahniah buat mereka yg terpilih.. cantik kerongsang teww :)

Mas Zull berkata...

assalamualaikum masya..tahniah2 buat mereka..:)

Ibu Lala berkata...

tahniah semua

Deqla Manjew berkata...

ok dah nmpk.. siap bukak mata buntang2 lagi..hihi.. tp sygnye nama deqla xde..hahaha.. verangan je.. pdhl deqla still baru lagi jadi pengomen blog masya ni..apapun tahniah buat para pemenang... =)

Noe berkata...

tahniah pada semua...noe tak ada dlm list... :)..

nadia farahida berkata...

wahhh bestnyaaaaa semuaaaa :))

nea lopah berkata...

Alhamdulillah....rezeki kawan2 yang rajin bertamu.

mama lieyna berkata...

Alaaa... awat nama akak tak ada ni..hehe..
Tahniah buat yg tersenarai..
Skrg ni dh tak blh jd pengomen tegar dh, masa tuk bw limited..huu

JaSSNaNi berkata...

tahniah untuk yang bertuah.. cantek dan cute kerongsang tu.. :) sesuai la nak raya nanti.. :)

psstt.. kacang buah pinggang tu.. saja olah.. sebab dia tulis kat label kacang tu.. kidney bean..

::EIDA:: berkata...

wahh syoknyaaaaaa

Fiza Rahman berkata...

Auuwwww...Thanks masya ☺☺

Nnt saya email details yer.

Nory Zoulkefle berkata...

tahniahhh buat pemenang....

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum. bestnya hadiah. rezeki tu. taniah korang semua.

Puan Kutu berkata...

Fulamak hebat sy mengomen kat sini.hakhak..

terima kasih byk yana.kite terharu sgt.hadiah yg sgt bes.bley pakai raya!huhu

mama aryan berkata...

tahniah buat pengomen yg bertuah

lizz berkata...

waa bestnyer...tahniah untuk diaorang...

Nora Karim berkata...

alhamdulillah... rupanya saya tersenarai di situ... hahahah

dok sibuk mengira stok tupperware seminggu dua ni... smpi tak dan nak jengah kawan2... thanks masya... jap lagi email address ya... tq... ^_^

SeputihSalju berkata...

tahniah buat semua.. cntik kerongsang rama2 tuh.. :-)

CtAyue berkata...

tahniah buat semua.. ala nama saya takde..hehe.. tk sempat nk tgl komen, kdg bw baca jer..masa mencemburui..

Masni Syafie berkata...

tahniah untuk semua....
good contesttt....

ros_reeza berkata...

tahniah kepada semua penerima :)

Mama Idlan Irsyad berkata...

wah, tahniah pada pengomen tegar blog ni..

masya, cawan comel tu ada jer utk 4,5,6... beli la..

Nafira usof berkata...

eh eh.. bertuah rupernye saya.. mekasih Masya.. :)

Rosmadi Shakri berkata...

best nya kalau dapat hadiah comel2 macam ni,,,

eita berkata...

baru hari ni ita dapat singgah sini...tak sangka plok dapat hadiah..hehehhe....

QasehnyaRania berkata...

kita ada la.
thanks kak.
maaf la lama tak singgah.huhu
guna hp je skrg

tenku butang berkata...

huhuhu.. teman x tersenarai.. heee.. hai.. salam tgahari.. dtg singgah n intai2 kat sini jap.. =)

sal ya berkata...

dah lama nak bg hadiah kat kengkawan tp tak tertunai lagi. ada yg dah bg tp tak smp2. adeh...

Tihara berkata...

alhamdulillah, muga murah rezki masya n family..akk tk sempat nak bw skrg ni..cuba2 sempatkan diri, terima kasih :)

hainom OKje berkata...

Tahniah buat mereka yg menang....

Che Rosliza Che Mat berkata...

tahniah untuk mereka semua...

syiela berkata...

tahniah buat mereka semua.. untung la dapat kerongsang nk raya ni :)

nea lopah berkata...

Bertuahnya..rezeki d bulan Ramadhan ;)

❤Kamsiah❤ berkata...

tahniah pada para pengomen tegar hehe

Mila Ahmad berkata...

cantiknya brooch tu oke lepas ni mila nak jadi pengkomen tegar kat sinilah untung2 dapat hadiah hihi...

Sweetmama berkata...

TQ Yana,
tersenarai jgk nama k.eija w/pun dh jarang sgt dpt BW n komen tau..
bln puasa ni bz la..

alamat k.eija Yana ada kan, sama spt alamat yg pernah k.eija bg sblm ni..

Che Rosliza Che Mat berkata...

tahniah untuk mereka....

Puan Kutu berkata...

yana.sy dh terima shawal tu semalam.terima kasih tau.nti up entry.tgh sibuk tahap gaban walau mood raya tgh lemau.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...