♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 30 Julai 2013

Home » , , , , » Dapat Duit Raya Arab Daripada Herba Tihara

Dapat Duit Raya Arab Daripada Herba Tihara



Hadiah ni saya dapat sebelum ramadhan, tapi sebab asyik tertinggal kat kampung .. itu yang baru berkesempatan buat entry ni .. harap kak tiha tak kecik hati yer kak .. senyum sikit .. xmoo masam² nanti cepat tua hihihihihi ... ;p


Top komenter tahun 2012, hampir² lupa kemenangan ini hihihihihi ...





Terima kasih kak tiha susah² jer bagi duit raya dan key-chain ni .. suka sangat² .. paling mahal duit tulah .. nak pergi mekah belum tahu bila tahunnya lagi .. akak doakan saya nanti yer.. moga dipermudahkan suatu hari nanti akan dapat jejak kesana pulak.





Maaf sangat² pada kak tiha, sejak akhir² ni saya tak boleh bukak blog akak lambat sangat² loading kat opis, kadang² keluar header jer blog akak .. kalau untung boleh baca entry .. ruangan komen akak tak keluar .. tu sebab saya dah jarang komen .. kalau sempat bw daripada rumah ... saya komen daripada rumah (^_____^) Salam ramadhan kak, selamat berpuasa ... moga diberi kesihatan yang baik hingga 30 ramadhan ni .. salah silap saya mohon maaf yer.. sepanjang kita kenal ni .. 





Bicara Hati : Tengah mencari idea nak mengarang entry dapat hadiah dariapada GA dan kad raya quilling .. suke² .. suke²...







14 ulasan:

Ummi Iman berkata...

Boleh simpan buat kenangan

Riedaffya ibrahim berkata...

wah...dapat duit arab lagi..syok ni buat kenangan..

mama3heroo berkata...

salam ramadhan # 21 masya..
tahniah..duit arab tu..
done klik kfc hotlink

JaSSNaNi berkata...

bertuahnya.. siap dapat duit arab lagi.. :)
semoga kita semua mendapat keberkatan ramadhan ni.. aminnnn

Deqla Manjew berkata...

wahh.. unik la duit raya masya dpt tahun ni.. dari arab kot! hihi.. tahniah dear.. ;)

Kakzakie berkata...

Kakak pun simpan duit-duit arab yg masih dalam simpanan masa pergi hari itu.

Keychain tu pun cantik:)

Nieyl berkata...

singgah pagi....:)

Ujie berkata...

duit tu simpan dlm album..buat kenangan.

IbuNoey berkata...

tahniah,kak..cantik keychain tu..

Che Rosliza Che Mat berkata...

seronoknya dapat duit raya...

Che Rosliza Che Mat berkata...

seronoknya dapat duit raya...

SeputihSalju berkata...

tahniah masya.. duit tu boleh simpan buat kenangan.. :-)

Izan Ishak berkata...

duit raya tu wajib di simpan buat kenangan tu...

Puan Kutu berkata...

duit raya arab lg..bertuahnya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...