♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 29 Julai 2013

Home » , , , , » Kabus Luar Biasa Pagi Ni

Kabus Luar Biasa Pagi Ni



Pagi ni keluar rumah agak lewat, risaulah jugak dalam hati kot² jalan jem teruk .. dah cuti 3 hari ni kan .. amir pun mulalh pagi tadi meragam takmoo mandi pergi tadika .... Apalagi hubby dukung jerlah pergi bilik air ... nak harap ibu dukung memang tak laratlah kan .. Tu pun mulut merenggek mata pejam saboo jerlah.

Awatnya kelam semacam jer kat luar ni, Masa nak drive padi tadi ... oic kemain tebal lagi kabus .. mulalah datang blurr sekejap pepagi senin ni kan .. ni kabus ker .. jerebu ni ... Sudahlah pagi² tak suka pasang acon ... tapi tengok semacam jer kabus ni tak syak lagi .. ni mesti jerebu datang lagi ni.... ni jerebu ... bukan kabus hadoilah .... dengar kabarnya ada kebakaran kat Sepang pulak ... bilalah nak ada kesedaran dia orang ni .. nak raya ni jangan macam² .. amir pun baru nak sihat.

Pagi ni bukak fb ada pulak kawan update gambar rumah terbakar, allahuakbar .. moga orang yang terkena musibah tu bersabar ... menghadapi ujian nak hampir raya ni.




Bicara Hati : Bukan kabus diluar sahaja, amir dalam kereta pun berkabus huhuhuhu .. mendung jer .. masa nak urun kereta pergi tadika tadi.



12 ulasan:

Lynda Che Lah berkata...

Masya..
mmg kabus teruk..jerebu kuat..rasa sgt tak selesa dan tak larat pula mcm ni kan..
harap hujan turun sbb perasan hujan lama tak turun sepanjang Ramadhan ni

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

jue pun ingat kabus...
sekali hubby ckp...
"jerebulah ibu..pandai je cakap kabus...ingat kat genting higland ke"
hahahahhahaha

lia berkata...

dari petang semalam da perasan jerebu sbb bangunan kat putrajaya x berapa nak kelihatan dr cyber...

Ratu Hatiku berkata...

yalah cuaca skrg nie berjerebu semula...
Sian Amir nak kena tggl ya mamanya pegi keje...

IbuNoey berkata...

pagi td masa Noey drive p opis pun,mcm berkabus..slow je bwa keta...

Ibu Lala berkata...

samela. otw nak pi keja pg td tgk pemandangan blur semacam je. tak sudah sudah kan..

Ujie berkata...

Last week kat rmh saya ni ada jerebu gak, skrg dah ok.
Tapi dulu masa dok klang mmg slalu sana jerebu.

Deqla Manjew berkata...

haah la kan.. putrajaya pun dah naik jerebu balik. huhu

Nieyl berkata...

Same la ngan nieyl pagi nie bangun nak g keje...waduh..malas gler.... arini pun kuar umah lewat.. :)

eita berkata...

mungkin kebakaran kuat..tu yang berkabus...

Che Rosliza Che Mat berkata...

kat sini selalu jugak orang bakor...sebab dorang nak tanam sayur..

Izan Ishak berkata...

pagi tadi kat sini pun bau asap. jerebu datang balik ke? ini yg tak syok nak raya2 ni... risaukan anak2 je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...