♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 31 Julai 2013

Home » , , » Doa Saya Buat Adik Blogger ina a.k.a IntaNBerliaN

Doa Saya Buat Adik Blogger ina a.k.a IntaNBerliaN



Sejak akhir² ni bila saya bw daripada opis, ada blog yang saya boleh buka baca sahaja, tak boleh komen sebab ruangan komen tu lambat loadingnya, ada tu pulak keluar header jer.. 5 minit barulah keluar entrynya saya baca.. itu kalau nasib baik .. kalau nasib tak baik.. jangan kata ruangan komen tak keluar .. nak masuk pun header terpusing² globe kat atas tu ... memang tahap kelembapan internet kat opis sukar disangkal lagi sekarang .. huhuhuhu ... sudahnya kalau takda kerja tider (takda kerja lah sangat eh) ok ler tidur .. takkan nak pergi bergosip bulan² posa ni ...


Blog ina pun salah seorang blog yang saya boleh masuk baca jer .. sukar nak komen ruangan komen tu takkan keluar .. dia akan keluar macam gambar kat bawah ni sahaja. Sorry ina sebab tu saya jarang komen di blog ina sekarang .. saya cuma boleh baca jer... huhuhuhu ...



Sebak saya baca entry ni, tanpa sedar air mata bergenang .. dan hampir menitis ... moga adik ina kuat .. moga sembuh seperti sediakala .. moga ina sekeluarga jugak tabah ... menghadapi dugaan ini .... Pada yang mengikuti kisah adik ina di blognya mesti tahu apa yang dah terjadi, alhamdulillah adik ina dah sedar dan boleh pulang kerumah.

Semua entry² ina mengenai adiknya saya baca.. tapi saya tak boleh nak komen sebab asal masuk jer.. tu lah tunggu punya tunggu .. ruangan komen tak keluar .. sudahnya dapat baca jerlah .. itu pun dah memadaikan... saya tahu perkembangan adik ina.

Moga kawan² yang membaca entry ini pun mendoakan yang baik² buat adik ina agar kembali sembuh seperti sediakala ... 


Bicara Hati : Al-fatihah buat arwah adik saya .. moga rohnya tenang di sana .. nak raya ni terkenang arwah selalu dia lah yang lebih sibuk mengalahkan mak nak buat persiapan.




9 ulasan:

Kakcik berkata...

Semoga semua yang diduga, tabah dan Allah mengembalikan keceriaan buat mereka dan kita juga...

IntaNBerliaN berkata...

tima kasih tau yana utk entry ni...

xpa, saya paham knapa yana xkomen.. baca & doakan adik saya tu pun dah seribu rahmat..

thanks sgt2 tau

Deqla Manjew berkata...

ina antara blogger yg deqla slalu terjah blognya.. kesian kan adik dia.. kita doakan je utk adik ina.. moga smuanya selmt.. amin.

Fiza Rahman berkata...

Patutlah dah lama tak nampak masya kat umah saya ☺☺

Alhamdulillah. Adik ina dah beransur pulih.

Al-fatihah buat adik masya.

Nafira usof berkata...

blog saya pon kuar cam tuh jugak eh? ade beberapa org tinggalkan komen kat shoutbox saya cakap x leh komen~ huhuhu

Izan Ishak berkata...

mudah2an Allah akan beri kesembuhan kpd adik ina tu.

AL-Fatihah buat adik yana.

Puan Kutu berkata...

kita doakan yg terbaik utk adik ina.mmg sebak baca.dugaan besar buat mereka sekeluarga

Che Rosliza Che Mat berkata...

Doakan yg terbaik untuk adik ina...

QasehnyaRania berkata...

sama2 kita doakan yg terbaik
al-fatihah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...