♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 31 Julai 2013

Home » , , , , , » GM Klang Sesaknya Hujung Minggu

GM Klang Sesaknya Hujung Minggu



Ini jerlah gambar yang saya sempat amik, dalam tu ya allah ramainya orang .... sakan shopping .. fuhhh ... berlaga² ketiak dibuatnya, bukan berlaga handbeg dengan bontot jer huk .. huk .. huk...

Motif pergi sini nak mencari barang sikit, sekali tu hubby kata belilah baju raya sekali .. sebab saya kan tak beli baju raya lagi .. amir dengan hubby dah beli masa balik daripada beli kerepek hari tu .. kami terus singgah The Store pekan banting, tapi bukan beli kat The Store pun beli baju kat kedai² bawah tu .. harga bolehlah .. banyak jugak pilihan. Tapi saya tak sempat pilih .. nak balik cepatkan hari jumaat .. tu yang cari kat sini pulak ...

Kat GM Klang ni memanglah banyak pilihan, dan banyak kedai, tapi bukan takat kedai baju, kedai tudung, kedai gadjet, kedai karpet macam² lagilah .. tapi macam mabuk dibuatnya hadoilah pusing²... sana sini ... Sampai kami sesat barat tak jumpa pintu keluar.

Tapi kira oklah lagi selesa daripada yang lama sebab kat sini ada econ, ini kali pertama saya pergi kat bangunan baru ni .. dulu tahun lepas pergi yang kat bangunan lama ... nak raya jer baru pergi GM Klang ni ... itu pun kalau ada keperluan, kalau tidak .. memang malast .. jauh parking tau sebab ramai orang pergi hujung minggu tu.



Bicara Hati : Walaupun ramai orang, tapi tak serik .. nak pergi lagi hihihihi ....










14 ulasan:

GREENJADE berkata...

byk jugak variety kat situ kan sis..mmg rambang bijit mata..sy 1st time pegi masa last April tu hari..

izfanora berkata...

xdaya nk gi time weekend.. slalu gi weekdays je.. puas hati..hoho..

Riedaffya ibrahim berkata...

meesti meriah gile gm klang time camni kan..hari biasa pon org da ramai..

ch@ berkata...

Ingin sungguh nak pergi. Mesti rambang mata kan?

cik chinta berkata...

Trs rs x jd nk pegi sabtu ni

mama lieyna berkata...

Nak raya kan, semua pun serbu...huu..

Akak pernah g sekali, tp tak sempat meraound pun, anak tak sihat time tu..singgah punsbb kebetulan lalu area situ, mmg boleh sesat kan dlm tu, luas...^_^

izan mama mia berkata...

g GM kena g pagi
akak g petang
depa dh nak ttp dh
ttp awal kan

mama3heroo berkata...

pernah dgr tentang gm klang ni..x pernah sampai lg

Deqla Manjew berkata...

x penah lagi ke sana.. jauh kot dari selyg ke klang tu..hihi

Izan Ishak berkata...

tak pernah pun sampai lagi GM Klang ni. paling malas kalau nak menempuh jalan ke klang tu. dah berbelas tahun kot tak ke sana...

::EIDA:: berkata...

GM ni ala ala Kenanga kat KL ni.. sesakk jeeee.. huhuhu

PUANSTOBERI berkata...

bes ke GM ni..ramai yg salu ckp.. akak ni Kenanga tu pun tak pernah pergi...

Puan Kutu berkata...

semua sibuk nak buat persiapan raya.tu yg sesak berlaga ketiak tu..:)

Che Rosliza Che Mat berkata...

Gm memang sesak kalauhujung minggu...tue yg hubby kita tak nak pergi..padahal gm klang dari rumah kita bukan jauh pun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...