♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 27 Ogos 2013

Home » , , » Family Potret Raya

Family Potret Raya




Tetiba nak join contest pulak hihihihihi .. sebab macam menarik, hadiah pun lumayan boleh dapat duit hihihihihihi .... manalah tahu kot² kalau ada rezeki kan.. kan .. kan...

Ini antara Potret Raya kami yang menarik tahun ni .. kami 3 beranak jerlah hihihihihi .... harap adalah rezeki menang.

Kalau ada kawan² yang berminat nak join bolehlah pergi ke blog Mama Arissa a.k.a notadyatie.blogspot.com tempoh penyertaan sampai habis syawal.



Bicara Hati : Dah jarang dapat kesempatan join contens .. bz .. bz .. bz ...




11 ulasan:

Izan Ishak berkata...

good luck yana...

tema biru ye tahun ni.. cantik!

Noe berkata...

ooo ada contest upanya...apa2 pun gud luck..

Qashmere berkata...

Biru sedondon

Qashmere berkata...

Biru sedondon

Nafira usof berkata...

cantek gambar raya..:)

good luck yer~

mama3heroo berkata...

gud luck yer masha..

Che Rosliza Che Mat berkata...

Good Luck...cantik biru...

PUANSTOBERI berkata...

aa...tingat dulu akk buat contest sedondon raya.. skang malas nak buat dah.. sbb tak rajin nak g pos adiah. hihihi.. :P

Deqla Manjew berkata...

cantik... good luck dear.. mcm menarik ni.. nk joinlah...hihi..

Puan Kutu berkata...

Insyaallah boleh memang klu ada rezeki..ceria je gambar rayanya

Fiza Rahman berkata...

Good luck.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...