♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Ahad, 25 Ogos 2013

Home » , , , , , » Hari ini 25 Ogos

Hari ini 25 Ogos



Hujung minggu ni biasanya memang penuhlah jemputan .. lagi-lagi musi raya ni kan.. sana sini open house .. memang haussssss lahhhhh hihihihihihi....

Semalam adik dah selamat buat kenduri aqiqah baby rizqi.. alhamdulillah dipermudahkan buat kat rumah mak mertua adik.. nanti ada kesempatan saya kongsikan sikit ceritanya yer.

Hari ni??? hari ni... fuhhhh .. banyaknya jemputan .. malam tadi terbaca kat blog kawan pasal hukum menghadiri jemputan .. telan air liur kejap .. sebab hari ni memang tak boleh nak pergi jemputan lain sebab jiran depan rumah .. iyer betul-betul depan rumah selang satu rumah sebelah kiri (kira depan rumah mek lah .. mek kan dok sebelah kiri rumah saya) buat majlis kesyukuran dan rumah terbuka... memang kami seharian akan di sini. Lagi pun jiran ni baru pindah tahun lepas ... memang ni kali pertama dia buat majlis ... haruslah kami mengenalkan diri .. walaupun dah sedia kenal kikikiki ... ;p

Moh ler... kita rewang-rewang hihihihi ... walaupun tak rewang sangat pun, sebab biasalah kawasan kami ni memang selalunya katering jer .. jadi moh kita merewang .. kot-kot ada yang menanya soalan cepu emas... memag ku cepukkk mulut tu boleh hahahaha ... jangan nak hilangkan mood orang nak berselera / menikmati hidangan.

Isnin ni dah 18 Syawal yer ... cepatnya masa sekarang .. masa owhh masa memang cemburu betul ni.


Bicara Hati : Tahun ni lorong rumah tak buat baraan dari rumah ke rumah tak best .. mood tak best .. x best sambil hentak kaki ... tapi .. ok angkat 2 tangan bagus jugak .. hahahaha...




7 ulasan:

Tetamu Istimewa berkata...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini, Jom ke blog saya pula. Terima kasih.

Puan Kutu berkata...

byk dpt undangan open house bestnya..kami ni sejak dah balik sp takdenya terima undangan..keje lah keje selagi tak tutup mata

Riedaffya ibrahim berkata...

kalo ade yg dekat buat kenduri..kite kena dahulukan yg dekat kan..

mama3heroo berkata...

dah ujung2 ni lg byk jemputan kan

Che Rosliza Che Mat berkata...

banyak dapat undangan ya...kenyanglah nanti...

PUANSTOBERI berkata...

errr... ahahaha..

tu ah..sbb tu akk kalo tak dpt jemputan lagi rasa lega.
ni 31hb ni byk plak. cena nak wat nih... kena gak try selit2.
akak nak gi area2 klang ni.. taknak ajak dtg beraya kat umah Yana?? Hahaha *pitam nak suh orang ajak*

Deqla Manjew berkata...

sana sini open haus ye.. huhu.. syok la.. tp kalo byk sgt undangan pun jenuh jugak..smpai demam2 pun ade mkn je kejenye..hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...