♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 28 Mac 2013

Home » , , , , , » Cup Cake - Rezeki Pagi Hari

Cup Cake - Rezeki Pagi Hari


Yupsss.... saya tahu dah petang hari, tapi kenapa tulis pagi pulak hihihihi... ini kejadian semalam sebelum pergi meeting, sempatlah sambut bestday rakam seunit kat pejabat ni .... 

Orang kata rezeki jangan di tolak, ditambah² pulak dengan kehadiran kek red velvet yang mengebu... tapi paling teruja nak merasa cup cake red velvet tu hahahahaha ..... memang sedapp.. krim cis tu pun sedang²..  bertambah cisnya dalam badan sayakan...



 Cup Cake Red Velvet yang sangat² menyelerakan tau.... rasanya bukan jer sesuai buat sarapan, minum petang ni okk sangat.... kalau nak buat goodie beg tak pastilah sesuai tak.... takut cis kembang cair pulakkan...


Coklat Cup Cake dengan krim yang freshh ... tapi sayang.. tak sempat merasa huhuhuhuhu.... dah selamat semua...



Terima kasih pada yang sudi jemput merasa ni, selamat hari lahi buat anis yang ke-27 tahun, cepanya masa berlalu sekarang... rasanya kamu mula kerja dulu umur 23 tahun hihihihihi .... 




Bicara Hati : Dah lama mood membuat cup cake ni hilang, tak tahulah hilang kemana ntah... mood kemarilah.. sampaikan amir pun dah bersuara ibu lama tak buat cake...





9 ulasan:

Ujie berkata...

Saya pun lama dh tak buat kek. Kalo tgh suka...asik buat je.

Nieyl berkata...

sedap-sedap nyer la nampak cup cake tuh....meh la satuh...hihihi~ mesti dah abis nie kan...hehe

mama3heroo berkata...

alahai..sedap pulak nengok cupcakes tu..tetiba rasa nk mkn pulak

ch@ berkata...

Resipi jgn lupa.

Nad MamaZN berkata...

Menarik!
Mesti sedap tu

Tihara berkata...

selamat hari lahir..sedapnye kapkek :)

Ummi Iman berkata...

Terliur melihatnya :)

mamalieyna berkata...

Nampak sedapnyee..

Silalah rajin membuat cupcake semula ye, jgn mcm k.eina ni, mls sungguh nak mencuba..hee

Puan Kutu berkata...

tgk pic dh tau keknya mesti sedap..sy pun dh lama tak buat cupcake.skang ni segala benda kek pun malas nak buat dh..rasanya akan jadi malas but supcake hingga baby dh besar nti..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...