♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 21 Mac 2013

Home » , , , , , » Massimo Roti Favorito

Massimo Roti Favorito



Roti kegemaran amir yang baru, sejak akhir² ni alhamdulillah.. ragam kesekolahnya dah berkurangan.. amir lebih teruja dengan latihan sukan yang dah bermula.... walhal sukan lagi sebulan.

Kalau dulu amir payah nak mandi pagi sekarang, kejut sekali pasang tv dia dah ok.. terus mandi... cuma dia akan mintak singgah ke gerai untuk nasi lemak telur mata dan saya akan suapkan sebelum dia pergi sekolah.. iyer suapkan dalam kereta jerlah kami dua beranak bersuap suap hihihihihi.... 5 suap dah cukup banyak.... sekadar buat sarat sebelum sarapan disekolah pukul 10.00 pagi.


Bekalan roti amir kesekolah pagi ni buat kesekian kalinya...


Sepatutnya hari ni saya kene pergi mesyuarat nunn di hulu selangor, gigihlah saya pesan kat amir bangun awal hari ni.. pada guru taska pun saya dah kabarkan yang saya akan hantar amir awal ke taska mungkin sebelum mandi.. dan mohon mereka mandi ditaska.. sampai macam tu sekali saya mengaturnya...

Hubby okk jer.. sepakat kami bangun awal, lepas azan tunggu hubby habis solat terus kami gerak keluar rumah.... sepauh jalan menuju ke hospital jalan jem seteruknya, tapi hubby kan super duper... pandai cari jalan alternatif... sampai opis pun sebelum pukul 7 belum ada orang.. pandang kanan kiri.. aikk.. mana bos ni.. kata nak pergi meeting, sms kawan seangkatan yang akan pergi sama tanya kat mana??? glupp mendengar kawan bagi tahu mereka dah pergi .... saya terkedu benggong kejap.. sebab tak jauh pun mereka bergerak tu... baru beberapa minit jer bergerak.. haihhh saya tahulah tempat tu jauh.. tapi saya pun duduk rumah jauh.. daripada opis susah payah saya aturkan jadual 5 minit pun tak boleh tunggu ker????!@$%$^%^ okkk .. saya tahu.. awak boss... walaupun bukan big boss.. tapi saya tahu.. awak memang big dari saya.... (dah tak pasal kene taip entry emo pagi²) terkilan tau... dengan orang macam ni.... kawan seangkatan saya yang pergi tu pun macam terkedu jer ....

Eh² sorry .. bukan tadi nak tulis pasal roti amir ke... ;p



Bicara Hati : 









Saya nampak jambu tak... 
dah kene tinggal possing²lah sorang² dalam opis...







10 ulasan:

KY berkata...

KY belum jumpa lg roti jenama tu..

eh eh ehhh..sempat lg interframe heee

Mrs Lurve berkata...

ehhh nmpk pink gitu hehehehe

Nad MamaZN berkata...

Alahaiiii
Xkan la dorg takleh nak contact dulu sblm pegi?
Huhu
Sabar je la

KhaiRin : anies berkata...

Assalamualaikum…
Apa khabar?
Sihat ke?
Harap2 sihat + bahagia selalu…

Izan Ishak berkata...

kat sini pun takde roti massimo ni. nmpak sedap je.

alahai... napalah boss tak boleh tunggu. 5 minit bukan lama mana pun kan.

Puan Kutu berkata...

alahai kesiannya kena tinggal.sy gelak kuat bila baca ayat last pasal jambu tu.haha..

dr bab roti terus bab jambu..lawak2..kihkih

ch@ berkata...

Dorg xcall ke nak bertolak tu. Iskla...kalau sy dh majuk dh. Kita dh arrange jadual elok2 melibatkan org lain plak tu.

Comel je yana. Mmg pinky2.

Tihara berkata...

akak sekali pun tak penah try roti massimo ni walopon penah nampak..insha Allah one day :)

izan mama mia berkata...

xpernah try roti tuu

Nora Karim berkata...

Abis kesudahannya x pi la meeting tu ya? kesian masya kena tinggal... sabar je la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...