♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 28 Mei 2013

Home » , , » Aktiviti Hujung Minggu Di Luar Jangkaan

Aktiviti Hujung Minggu Di Luar Jangkaan



Orang kata tak payah nak rancang sakan, nanti tak menjadi .. jom pergi tanpa rancang .. hasilnya akan menjadi luar biasa kegembiraan hihihihihi ....

Cuti sekolah dah bermula, memanglah banyak agenda dan aktiviti jangan dikata, kalau boleh mak pak lagi teruja mengalahkan anak .. padahal anak² tak merenggek pun .... kikikiki ...

Dah permulaan macam tak kene mengena pulak entry ni ... jom layan gambar 3 keping ni dulu .. tuan tanah cari idea nak mengarang entry hihihihihi .....


Seriusly .. dah lama tak jejak, kali terakhir .. pergi dengan kawan opis kot 3 tahun sudah .... shopping nak raya kununnya²...



Pertama kali nampak depan mata, nampak yang macam ni .. tau.. pemandangan daripada traffic light .... teruja tau .. bukan tak pernah sampai .. pernah tapi .. naik putra, jadi manalah nak tahunya .. kot jalan raya macam mana....



Opsss.... kami sesat barat .. tersampai sini hahahahaha ........ ;p




Bicara Hati : Pertama kali hubby bawak pergi KL naik kereta sendiri ... 










14 ulasan:

BERT berkata...

wah syok kan jenjalan kat kl

Nafira usof berkata...

sama lah ngan zura n hubby.. kalo gi KL mesti sesat.. Kami memang gagal betol ngan jalan2 kat KL.

Nad MamaZN berkata...

kalu plan ad-hoc mmg kebanyakannya akan berakhir dgn best, hihihi

LiYa HaNiF :: berkata...

betoi tu plan yg tak dirancang selalu akan menjadi daripada dirancang2 tapi tak jadi hehehe

QasehnyaRania berkata...

akak...dah dekat dgn su la..
lau tak leh jumpa..huhu..
ahad pi spital je tgk mmber cik abe..

*ok nati su cuba..thanks :)
akak punya cantik lg dari su..

MyFreeMinded berkata...

wahh, dah start jalan2 dgn anak2.. best tu... kiteorang tak kemana pun lagi.. Sem baru dah mula so tak leh nak jejalan.. kesian kat budak2..

Teena Tna berkata...

Betul2, kadang jalan jalan tnpa merancang lebih best, adventure gitu..

Azian Elias berkata...

i rasa i lagi lama tak sampai sogo.. hampir 7 tahun gitu..

ch@ berkata...

Ku ttp menanti peluang yg ntah bila kan tiba.

Ummi Iman berkata...

:) mcm jauh je KL dgn rumah. Akak dulu duduk KL. Tu yg tak boleh atau tk pergi ;)

sal ya berkata...

husben pun kata benda yg sama. plan hari je blh. tp timing jgn plan. nnt tak jadi.

♥ ROS ♥ berkata...

Ros pun sonok bila g kl ni..tp susah nak pergi..duk jauhh :p

::EIDA:: berkata...

eh cop! akak duduk mane? bukan KL kee

izan mama mia berkata...

wah ronda kl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...